Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Stockholm, Sverige
  • En stor rooftop-pool med fantastisk utsikt på Hotell Sign i Stockholm
  • Familjevänligt på Hotell Sign i Stockholm

Clarion Hotel Sign

Stockholm,  Sverige

Clarion Hotel Sign är beläget mitt i centrala Stockholm med kommunikationer, shopping, restauranger och nöjen runt hörnet. Välkommen till ett unikt, tidlöst och förstklassigt hotell med skandinavisk design i fokus.

Clarion Hotel Sign 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Hotel Sign

Planerar ni kickoff, fest, mingel, after work eller annat event i Stockholm? På Clarion Hotel Sign har vi flexibla lokaler och goda möjlighet att skräddarsy efter era önskemål. Dessutom finns det möjlighet för alla att bo kvar på hotellet.

Banketten

Med nära sju meter till tak och 600 kvadratmeter golvyta finns nästan obegränsade möjligheter. Välj att förfoga över hela lokalen eller dela upp den i tre mindre, använd tiil exempel en till utställningsyta, en till seminarium och en till uppträdande med scen. Bankettsalen är perfekt för konferenser, kongresser, utställningar, mässor, mingel, middagar, banketter och fester. Vi hjälper dig att ordna catwalk, dansgolv och andra snygga och praktiska lösningar, allt med fokus på att ditt evenemang ska bli lyckat.

Konferensloungen och Hyllan

Våra mingelytor Konferensloungen och Hyllan ligger i direkt anslutning till konferenslokalerna på våning två och kan enkelt delas av för mindre sällskap om så önskas.

Selma CitySpa

Gör ditt möte eller event till en upplevelse för kropp och själ i Selma CitySpa. Mingla på takterrassen, bada bastu och ta ett dopp i den uppvärmda utomhuspoolen. Selma CitySpa har även en egen bar.

Spa Bar-terrassen

Är ni ett sällskap på 30-50 personer? På sommarhalvåret finns möjlighet att abonnera en privat takterrass med tillhörande bar på våning 8. Varför inte anordna en annorlunda after work, en grillkväll eller ett champagnemingel med fin utsikt över Kungsholmen? 

Meet in the suite

En mindre get together eller en början på en utekväll? Boka en svit! Perfekt för mingel, tjejkväll, födelsedagsmottagning, förfest, vinprovning eller annat mindre event.  

Kapacitet

Nedan visas maxkapaciteten i
våra eventlokaler.

Bankett

Runda bord 450 personer
Långbord 500 personer
Mingel 800 personer

C123

Runda bord 150 personer
Långbord 180 personer
Mingel 200 personer

Hyllan

Runda bord 200 personer
Långbord ca 210-250
Mingel ca 250-300 personer

Boka event

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan
på 08-676 98 20 eller via sales.sign@choice.se

2.311.63.057 25

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK