Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel Stockholm

Stockholm,  Sverige

Clarion Hotel Stockholm är beläget på Södermalm - en stadsdel känd för sitt stora utbud av restauranger, barer, shopping och gallerier. Hotellet har ett spa med inspiration hämtad från Ayurveda – Elements Spa, samt barer och restaurang.

Clarion Hotel Stockholm 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Hotel Stockholm

En stunds avslappning och ett ögonblick av tystnad är mycket värt för den som vill komma bort från jobbstressen eller stadspulsen. Andas ut på Elements Spa.

Med inspiration från Ayurveda

Elements Spa är inspirerat av den flertusenåriga Ayurvedatraditionen från Indien. Yoga, pilates och meditation är grundstenarna i vårt koncept, allt inramat i en exotisk spamiljö med varma färger och unik design. Ta ett skönt bad i vår varma inomhus- och utomhuspool, en uppfriskande dusch i vår snödusch, en avkopplande massage eller ett stärkande yogapass. I spabaren serveras bland annat ayurveda-inspirerade rätter, dryck och indiska snacks.

Specialpris för hotellgäster

Hotellets gäster har reducerade entrépriser till Elements Spa. I entrén ingår tillgång till pool, bastu, ångbastu, relax, solterrass, frukt- och tebuffé, gym och dagens pass enligt schema samt lån av morgonrock och tofflor.     

Behandlingar

Förboka en skön behandling under din vistelse. Vi erbjuder både kropps- och ansiktsbehandlingar. Är ni två rekommenderar vi en duobehandling och är du ute efter det mesta av det bästa, ta en titt på våra signaturbehandlingar. Inne i spadelen kan du boka korta walkabout-behandlingar som utförs direkt i relaxen.

Yoga

Vi har ett varierat veckoprogram av olika typer av yogapass som kan förbokas innan ankomst.

Gym

Vill du träna har vi ett välutrustat gym med 16 st maskiner för kondition, styrka och rörelse i anslutning till Elements Spa. Läs mer om gymmet här.

Poolside dinner

Det bästa av två världar, ett spabesök och ett restaurangbesök i kombination. Byt om, spaa och njut. När ni blir hungriga kommer vi upp med maten och ni äter i en avslappnad miljö bredvid poolen. I paketet ingår entré till spa, någon av våra sju rätter på menyn, raw-foodglass till dessert samt kaffe. Passa även på att unna dig en härlig spabehandling. Vid bokning av en behandling på minst 50 min erhåller du 250 kr rabatt på detta paket. Paketet kan enbart bokas måndag - torsdag. Vänligen observera att köket är öppet mellan 11.00 - 19.00.

Spakonferens

Sugen på en lite annorlunda konferens? Boka en konferens inspirerad av Ayurveda! Avsluta en dag full av kreativa möten i Elements Spa, med behandlingar och skön avkoppling. Och varför inte fortsätta kvällen med vårt spaevent, indisk afton?

Åldersgräns

Elements Spa har en åldersgräns på 16 år.

Varmt välkommen till en stunds ro och avkoppling hos oss!

Öppettider

Elements Spa 

Måndag - lördag: 09.00 - 20.00
Söndag: 09.00 - 18.00

Öppettider sommar

Måndag - söndag: 09.00 - 18.00 

Barntider

09.00-12.00 alla dagar är barn under 16 år är välkomna i målsmans sällskap. Under dessa tider är vi fortfarande ett spa, där lugn råder.

Gym

Måndag - söndag: 05.00 - 23.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Priser

Entré Elements Spa 

Hotellgäster
Måndag - fredag 
125 SEK
Lördag - söndag: 195 SEK

Externa gäster 
Måndag - fredag: 295 SEK
Lördag - söndag: 495 SEK

Röda dagar gäller helgpriserna.

Gym

Kostnadsfritt för hotellgäster
Ingår i entrén till Elements Spa för externa gäster

Boka spabehandling

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning på
08-462 10 00 eller via reservation.elementsspa@choice.se

 

2.240.167.025 21

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK