Strejk i hotell- och restaurangbranschen

Det är strejk i den norska hotellbranschen, men de flesta av våra hotell är fortfarande öppna. Se vilka hotell som är påverkade och få mer information. #LINK_SE#

 

Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Stockholm, Sverige

Clarion Hotel Stockholm

Stockholm,  Sverige

Clarion Hotel Stockholm är beläget på Södermalm - en stadsdel känd för sitt stora utbud av restauranger, barer, shopping och gallerier. Hotellet har ett spa med inspiration hämtad från Ayurveda – Elements Spa, samt barer och restaurang.

Clarion Hotel Stockholm 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Hotel Stockholm

På Clarion Hotel Stockholm kan du avnjuta en trevlig lunch, en god middag eller bara komma förbi och ta ett glas i goda vänner lag.

Lunch, middag eller både och?

Det finns många olika restaurangalternativ på Clarion Hotel Stockholm, för den större gruppen såväl som för det mindre sällskapet. Upstairs Restaurant & Bar har lunchöppet måndag till fredag och middagen serveras varje dag. Här finner du en varierad meny med un petit peu inspiration från Frankrike. Vi rekommenderar att du bokar bord i förväg.

En bra start på dagen

Vi kan stoltsera med en frukostbuffé som erbjuder gästerna goda och hälsosamma alternativ. Dessutom har vi ett stort urval av ekologiska produkter. En bra start på dagen helt enkelt! Lördagar och söndagar är det populärt att mysa lite extra med en riktigt lång och härlig frukost - det kan därför bli lite ont om plats under morgonens sista timmar. För den som önskar det lite lugnare rekommenderar vi därför att börja dagen tidigt.

Helgbrunch

På lördagar och söndagar dukar vi upp vår populära brunch. Med utsikt över Årstaviken, Globen och Söders kolonilotter ser vi till att ni får den energi ni behöver för att inleda eller avsluta helgen på bästa sätt. För barn med mycket spring i benen finns en lekhörna och utrymme för barnvagnar går alltid att ordna.

En stunds avkoppling i baren

Har du lite tid över, väntar du på någon eller vill du bara slinka in och pusta ut en stund? Kom in till vår bar, den självklara mötesplatsen för hotellgästen, men även för den lokala stockholmaren. Förutom en kopp kaffe eller ett glas vin går det också att äta här. På menyn finns allt från lättare snacks, lunch och middagsrätter

Mat och dryck på konferensen

För konferensgäster och större sällskap är vår matsal en härlig miljö att vistas i, med utsikt över Årstaviken, Globen och Söders kolonilotter. Till våra konferensgäster kan vi sätta ihop paket med mat och dryck som passar det specifika tillfället. Läs mer om mat och dryck under konferensen här

Öppettider

Frukost

Måndag - fredag: 06.30 - 09.30
Lördag - söndag: 07.00 - 10.30

Upstairs Restaurant & Bar

Måndag - tisdag:   10.30 - 00.00
Onsdag - torsdag: 10.30 - 01.00
Fredag - lördag:    10.30 - 02.00
Söndag: 10.30 - 00.00

Brunch

Lördag - söndag: 12.00 - 16.00

Terassen

(Öppen under sommaren)
Tisdag - torsdag: 16.00 - 00.00
Fredag - lördag: 15.00 - 00.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Priser

Brunch

295 SEK per vuxen, inkl. kaffe och juice
145 SEK per barn upp till 12 år
0 SEK per barn under 4 år

Frukost

Vi tar emot externa frukostgäster på drop-in måndag-fredag. Lördag och söndag gäller förbokning enligt nedan. Pris 195 SEK per vuxen. 95 SEK per barn upp till 12 år, 0 SEK per barn under 4 år. 

Boka bord

Boka bord för brunch, lunch eller middag online här. 

Boka bord online

Behöver du ytterligare information eller vill göra en bokning via mail eller telefon nås vi på reservation.stockholm@choice.se eller 08-462 10 00 (08.00 - 17.00, måndag - fredag). 

2.311.63.000 22

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK