Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel Stockholm Stockholm ,  Sverige

Se alla hotell i Stockholm, Sverige
  • Ljust och luftigt Deluxerum på Clarion Hotel Stockholm

Clarion Hotel Stockholm

Stockholm,  Sverige

Clarion Hotel® Stockholm är beläget på Södermalm - en stadsdel känd för sitt stora utbud av restauranger, barer, shopping och gallerier. Hotellet har ett spa med inspiration hämtad från Ayurveda – Elements Spa, restaurang Eatery Social samt Living Room.

Clarion Hotel Stockholm 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Hotel Stockholm

På Clarion Hotel Stockholm kan du avnjuta en trevlig lunch, en god middag eller bara komma förbi och ta ett glas i goda vänners lag.

Lunch, middag eller både och?

Det finns många olika restaurangalternativ på Clarion Hotel Stockholm, för den större gruppen såväl som för det mindre sällskapet. 

Eatery Social – mucho mas que una taqueria

Vi är stolta över att presentera Eatery Social – vår restaurang signerad Marcus Samuelsson. Du praktiskt taget trillar in i Eatery Social när kommer in genom hotellets entré. Hos oss möts Nord-, Syd- och Centralamerika med Södermalm. Färska ingredienser tillagas med ovanliga kryddor och ett genuint hantverk. Med enkla råvaror skapas stora smakbilder och ett socialt sätt att äta. Menyn kompletteras med en brokig skara drycker från när och fjärran. Cocktails, öl och vin får sällskap av en bred drinkmeny. Den klassiska Margaritan är vår signatur. Boka ditt bord online här till höger.

En bra start på dagen

Vi kan stoltsera med en frukostbuffé som erbjuder gästerna goda och hälsosamma alternativ. Dessutom har vi ett stort urval av ekologiska produkter. En bra start på dagen helt enkelt! Lördagar och söndagar är det populärt att mysa lite extra med en riktigt lång och härlig frukost - det kan därför bli lite ont om plats under morgonens sista timmar. För den som önskar det lite lugnare rekommenderar vi därför att börja dagen tidigt. Vi ser fram emot att ta din bokning i förväg.

Helgbrunch

På lördagar och söndagar dukar vi upp vår populära brunch. Med utsikt över Årstaviken, Globen och Söders kolonilotter ser vi till att ni får den energi ni behöver för att inleda eller avsluta helgen på bästa sätt. För barn med mycket spring i benen finns en lekhörna och utrymme för barnvagnar går alltid att ordna. Glutenfria alternativ finns alltid (på förfrågan).

Living Room - ett lugnare krypin

En plats att slå dig ner med en bok, med datorn eller för att kika på teven. Living Room är vårt vardagsrum och hotellets lobby. En lugnare plats där du bara kan ta det lugnt. Här erbjuder vi en enklare mat- och dryckesmeny med kvällens rätt, som du beställer i baren.

Vatos

En trappa upp, ovanför restaurangen hittar ni Vatos - Söders nya latinamerikanska bar! Här hittar du mötesplatsen för Tequlia-fantaster och Mezcal-frälsta från hela världen. Luta dig tillbaka i en fåtölj framför panoramafönstrens storslagna utsikt och gör en djupdykning i unika smakupplevelser. 

Mat och dryck på konferensen

För konferensgäster och större sällskap är vår matsal en härlig miljö att vistas i, med utsikt över Årstaviken, Globen och Söders kolonilotter. Till våra konferensgäster kan vi sätta ihop paket med mat och dryck som passar det specifika tillfället. Läs mer om mat och dryck under konferensen här

Öppettider

Frukost

Måndag - fredag: 06.30 - 09.30 
Lördag - söndag: 07.00 - 10.30

Eatery Social

Måndag - tisdag: 10.30 - 00.00
Onsdag - fredag: 10.30 - 01.00 
Lördagar: 12.00 - 01.00
Söndagar: 12.00 - 00.00

Vatos

Onsdag - lördag: 18.00 - sent
Vill du abbonera Vatos? Hör av dig!

Lunch

Måndag - fredag: 11.00 - 14.30

Living Room

Måndag - torsdag: 17.30 - 22.30
Fredag - lördag: 16.00 - 00.00

Brunch

Lördag - söndag: 12.00 - 16.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Boka bord

Helgbrunch

Brunch kan bokas via e-post: reservation.stockholm@choice.se, telefon: +46 8 462 10 30, eller online. 

Boka bord online

 

Eatery Social

Lunch och middag kan bokas via e-post skanstull@eaterysocial.se, telefon +46 8 462 10 64 eller online. 

Boka bord online

Priser

Brunch

315 SEK per vuxen, inkl. kaffe och juice
145 SEK per barn upp till 12 år
0 SEK per barn under 4 år

Frukost

Vi tar emot externa frukostgäster när vi har möjlighet. Mejla oss i förväg. Under helger bokar vi in er innan kl. 09 om plats finns. Frukosten kostar 195 SEK per vuxen. 95 SEK per barn upp till 12 år, 0 SEK per barn under 4 år. 

Bli först med det bästa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra bästa erbjudanden

Nej tack!

Försök igen

Bli först med det bästa
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.480.262.000 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.