Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Comfort Hotel Arctic

Luleå,  Sverige

Comfort Hotel Arctic är ett modernt cityhotell mitt i Luleå, bara 50 meter från stationen. Här bor du i lugna kvarter men med Luleås utbud direkt utanför dörren. Ett hotell för såväl affärsresenärer som weekendgäster.

Comfort Hotel Arctic 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Comfort Hotel Arctic

56% gäster rekommenderade detta hotell.

baserat på 112 gästomdömen.
4
Läge
4
Sovkvalitet
4
Service
3,5
Standard
3,5
Rum
4
Renlighet
4

Bra och nära

den 21 november 2015, Luleå, Magnus F

Personalen var trevlig och hjälpsam. Spjälsäng fanns på rummet som vi efterfrågat (oerhört ofta har det glömts bort på andra hotell). Läget är bra nära tågstation och centrum. Kranen i badrummet var l…

Personalen var trevlig och hjälpsam. Spjälsäng fanns på rummet som vi efterfrågat (oerhört ofta har det glömts bort på andra hotell). Läget är bra nära tågstation och centrum. Kranen i badrummet var lite racklig och svår att få varmvatten ur annars var allt mycket bra.

Svar från ägaren

den 25 november 2015

Tack för dina synpunkter,de betyder mycket för oss. Vi ska se över våra kranar. Välkommen tillbaka till oss på Comfort Hotel Arctic!

Läs mer
3

Ok hotell

den 21 november 2015, Stockholm, Sverige, Fredrik N

Det är dags för en renovering av hotellet men ändå är det bättre än flera andra hotell i luleå. Ligger helt ok centralt och har en bra frukost om du är där före de slutar fylla på. Prisvärt bara om de…

Det är dags för en renovering av hotellet men ändå är det bättre än flera andra hotell i luleå. Ligger helt ok centralt och har en bra frukost om du är där före de slutar fylla på. Prisvärt bara om de andra stora hotellen är dyrare.

Svar från ägaren

den 25 november 2015

Hej,och tack för dina synpunkter. Vi håller på med renoveringsarbete på hotellet,bla nya sängar samt allmän uppfräschning. Hoppas på att få se dig igen som gäst hos oss på Comfort Hotel Arctic.

Läs mer
3

Litet Hotel

den 21 november 2015, Örebro, Sverige, Ingela A

Ett mindre Hotel med helt ok standard, underbart sköna sängar. Minus var att ventilationen fungerade dåligt nere i restaurangen. Luktade stekos när man kom in genom entrén .. Tillhörande restaurang se…

Ett mindre Hotel med helt ok standard, underbart sköna sängar. Minus var att ventilationen fungerade dåligt nere i restaurangen. Luktade stekos när man kom in genom entrén .. Tillhörande restaurang serverade bra mat Dock lite för dyrt i mitt tycke. Men den var mycket god, dessutom var fet trevligt bemötande från personalen.

Svar från ägaren

den 25 november 2015

Hej,och tack för dina synpunkter. Vi kommer efter års skiftet att ändra koncept i restaurangen,så oset kommer att försvinna. Hoppas du bor hos oss nästa gång du kommer till Luleå!

Läs mer
5

Varm känsla

den 12 november 2015, Trosa, Sverige, monica L

Det här är mitt favorit hotell när jag åker hem till Norrland , jag har bott här så många gånger och personalen är lika gulliga och trevliga varje gång vilket självklart är betydelsefullt och att dom…

Det här är mitt favorit hotell när jag åker hem till Norrland , jag har bott här så många gånger och personalen är lika gulliga och trevliga varje gång vilket självklart är betydelsefullt och att dom dessutom kommer ihåg vad man heter är väldigt välkomnande .Frukosten är avkopplande och massa gott att äta . Hotell håller på med en liten ansiktslyftning vilket var en glad överraskning då vi anlände idag . Ett plus är att det finns rum där även våra 4 benta vänner får följa med och ett annat plus är närheten till det mesta .

Svar från ägaren

den 25 november 2015

Hej,och tack för att du trivs så bra här "hemma" på Comfort Hotel Arctic. Att du väljer att bo här när du kommer till Luleå känns kul. Hoppas på att få se dig snart igen:)

Läs mer
5

Vakna utvilad

den 6 november 2015, Luleå, A2206LCrobertp

Hotellet ligger i ett lugnt läge med närhet till centrum. Bra parkeringsmöjligheter både ute eller i garage. Trevlig personal och bra frukost. Restaurangen är även bra kvällstid. Vet inte vad jag ska…

Hotellet ligger i ett lugnt läge med närhet till centrum. Bra parkeringsmöjligheter både ute eller i garage. Trevlig personal och bra frukost. Restaurangen är även bra kvällstid. Vet inte vad jag ska skriva mer !!!

Svar från ägaren

den 9 november 2015

Hej! Tack för att du trivdes här hos oss på Comfort Hotel Arctic! Välkommen tillbaka.

Läs mer
2.260.167.953 27

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK