Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Comfort Hotel Arctic Luleå ,  Sverige

Se alla hotell i Luleå, Sverige

Comfort Hotel Arctic

Luleå,  Sverige

Comfort Hotel® Arctic är ett modernt cityhotell mitt i Luleå, bara 50 meter från stationen. Här bor du i lugna kvarter men med Luleås utbud direkt utanför dörren. Ett hotell för såväl affärsresenärer som weekendgäster.

Comfort Hotel Arctic 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Comfort Hotel Arctic

56% av våra gäster rekommenderar detta hotell

baserat på 237 gästomdömen.
4
Läge
4
Sovkvalitet
4,5
Service
4
Standard
4
Rum
4,5
Renlighet
5

Värme på Arctic hotell

den 28 april 2017, Styrsö, Sverige, Bjuris

Gött litet hotell när man som jag kommer från Styrsö och tar med sig långkalsongerna för säkerhets skull. Men jag tycker att minst 200 tecken är ett väldig onödigt bedömningskrav. Kan säga att hotellf…

Gött litet hotell när man som jag kommer från Styrsö och tar med sig långkalsongerna för säkerhets skull. Men jag tycker att minst 200 tecken är ett väldig onödigt bedömningskrav. Kan säga att hotellfrukost efter nattåget upp var en hit!
Läs mer
4

Trevligt och charmigt

den 27 april 2017, , Henrik M

Bodde en natt. Blev väldigt väl och vänligt bemött vid incheckningen. Trevligt smidigt och enkelt. Rummet hade en queensize säng och var ljust och hade det som förväntades. Frukosten var god, inte ö…

Bodde en natt. Blev väldigt väl och vänligt bemött vid incheckningen. Trevligt smidigt och enkelt. Rummet hade en queensize säng och var ljust och hade det som förväntades. Frukosten var god, inte överdådig men funkade absolut. Hotellet ligger på bekvämt avstånd till centrum och nås enkelt med bil som jag använde denna gång. Om något negativt ska lyftas fram så hade badrummet kunnat vara lite större. När jag besöker Luleå så kommer jag säkert tillbaka hit.
Läs mer
4

prisvärt hotell

den 24 april 2017, Luleå, Sverige, mariethee2017

Prisvärt hotell som ligger centralt.Standard dubbelrummet var ljust och fräscht med bra sängar. Det hade även garderob vilket jag saknade i enkelrummet jag bott i tidigare där det var extremt trångt m…

Prisvärt hotell som ligger centralt.Standard dubbelrummet var ljust och fräscht med bra sängar. Det hade även garderob vilket jag saknade i enkelrummet jag bott i tidigare där det var extremt trångt med resväska. God frukost där allt man önskar och behöver finns.

Svar från ägaren

den 25 april 2017

Hej Bästa Mariethe. Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme om oss, det betyder otroligt mycket. Vad roligt att du uppskattade dubbelrummet så mycket, och att din dag började så bra med en god natts sömn och en bra frukost. Du vet att du alltid är varmt välkommen till oss! Ha det bra tills vi ses nästa gång.

Läs mer
3

Ok standard hotell

den 19 april 2017, Ängelholm, Sverige, Anders333

Gångavstånd till allt i centrum. Standard ok på rum och faciliteter men inget extra. Bra variationsrik och ordentlig frukost. I direkt anslutning till tåg och buss station. Kanske lite dyrt i förhålla…

Gångavstånd till allt i centrum. Standard ok på rum och faciliteter men inget extra. Bra variationsrik och ordentlig frukost. I direkt anslutning till tåg och buss station. Kanske lite dyrt i förhållande till standard.

Svar från ägaren

den 21 april 2017

Hej Anders. Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme om oss, det betyder mycket. Vad roligt att läsa att din dag startade så bra med en ordentlig frukost i magen. Du är varmt välkommen tillbaka till oss. Ha en bra dag!

Läs mer
5

Prisvärt rum med gratis kvällsbuffé och jättebra frukost

den 15 april 2017, Piteå, 668karinl

För några år sedan ett ganska dyrt och bedagat hotell med en pretentiös och dålig restaurang. Blev förvånad över den positiva förändringen. Prisvärt rum, god kvällsbuffé som ingick i priset och, sist…

För några år sedan ett ganska dyrt och bedagat hotell med en pretentiös och dålig restaurang. Blev förvånad över den positiva förändringen. Prisvärt rum, god kvällsbuffé som ingick i priset och, sist men inte minst, en otroligt god frukost som lätt kan mäta sig med betydligt dyrare hotell. Många ekologiska val och väldigt fräscht. Rummet var inte renoverat igår men rent, fint och med mycket bekväm säng. Jag som reser mycket i jobbet uppskattar eluttag vid sängen och ett starkt wifi.

Svar från ägaren

den 21 april 2017

Hej Karin. Tackar så mycket för att du tog dig tid att skriva ett omdöme om oss, det betyder mycket. Vad roligt att du blev så positivt överraskad, det glädjer oss! Du är varmt välkommen tillbaka!

Läs mer

Bli först med det bästa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra bästa erbjudanden

Nej tack!

Försök igen

Bli först med det bästa
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.480.255.000 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.