Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Oslo, Norge

Comfort Hotel Grand Central

Oslo,  Norge

Hur mycket är din tid värd? På designhotellet Comfort Hotel Grand Central bor du på Oslos centralstation, i stans hetaste område Bjørvika. Det betyder tre minuter till flygtåget och en minut till shopping och nöjen på Karl Johan.

Comfort Hotel Grand Central 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Comfort Hotel Grand Central

82% gäster rekommenderade detta hotell.

baserat på 1260 gästomdömen.
5
Läge
4,5
Sovkvalitet
4,5
Service
4
Standard
4
Rum
4,5
Renlighet
4

Irénes Oslo

den 20 juni 2016, Oslo, Norge, irenesV725CD

Mycket bra beläget, olika rum så det är lika spännande varje gång hur det kommer se ut. Frukosten har gått från väldigt bra till inte så bra. Oftast väldigt trevlig receptionspersonal. Restaurangperso…

Mycket bra beläget, olika rum så det är lika spännande varje gång hur det kommer se ut. Frukosten har gått från väldigt bra till inte så bra. Oftast väldigt trevlig receptionspersonal. Restaurangpersonalen kan bli bättre på service.
Läs mer
4

Centralt hotell i Oslo

den 9 maj 2016, Gävle, Sverige, karine896

Detta hotell har ett perfekt läge i centrala Oslo, precis vid Centralstationen och mycket nära både Karl Johans gate och Operahuset. Personalen var trevliga och gav bra service. Vi upplevde det fräsch…

Detta hotell har ett perfekt läge i centrala Oslo, precis vid Centralstationen och mycket nära både Karl Johans gate och Operahuset. Personalen var trevliga och gav bra service. Vi upplevde det fräscht och fint både rummet och de allmänna utrymmena. Det var gott om bord vid farkosten och generösa tider för frukosten men något litet och trångt kring själva buffén samt att utbudet var något litet.
Läs mer
4

Oslo, Comfort Hotel grand Central

den 18 april 2016, Stockholm, Sverige, 477anettes

Hotellet ligger oerhört centralt med närhet till tågstationen och med gångavstånd till det mesta. Restaurangområdet i anslutning till hotellet ger en mysig karaktär och frukosten är tillfredställande!

Hotellet ligger oerhört centralt med närhet till tågstationen och med gångavstånd till det mesta. Restaurangområdet i anslutning till hotellet ger en mysig karaktär och frukosten är tillfredställande!
Läs mer
3

Johan

den 6 april 2016, Oslo, Norge, 46johanl

Okey hotell med mycket bra läge. Lite trist design och lite rörigt i förhållande till att det ligger i Centralstationen. Bra frukost och nära till parkeringsgarage. Svårt att på avstånd med bil upptäc…

Okey hotell med mycket bra läge. Lite trist design och lite rörigt i förhållande till att det ligger i Centralstationen. Bra frukost och nära till parkeringsgarage. Svårt att på avstånd med bil upptäcka hotellet.
Läs mer
4

Jobbresa

den 16 mars 2016, Stockholms län, Sverige, 649anderse

Det är ett enkelt men trevligt hotell med allt det nödvändiga och en mycket bra frukost. Det enda jag har att att klaga på är kuddarna och det är ganska viktigt för mig att dom håller hög kvalitet. Dä…

Det är ett enkelt men trevligt hotell med allt det nödvändiga och en mycket bra frukost. Det enda jag har att att klaga på är kuddarna och det är ganska viktigt för mig att dom håller hög kvalitet. Därför en fyra i stället för en femma.
Läs mer
2.320.94.000 23

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK