Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Comfort Hotel Park Trondheim ,  Norge

Se alla hotell i Trondheim, Norge

Comfort Hotel Park

Trondheim,  Norge

Comfort Hotel® Park är ett modernt hotell med bästa läge mitt i centrala Trondheim. Här väntar sevärdheteterna och restaurangerna runt hörnet. Med gratis wifi, gratis kaffe, parkering och konferensmöjligheter.

Comfort Hotel Park 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Comfort Hotel Park

Som konferensgäst hos oss på Comfort Hotel Park försvinner du aldrig i mängden. Vi ordnar konferenser i ljusa och öppna lokaler och självklart med tillhörande mat och dryck.

Lokaler

Vår största konferenslokal Berlinerpopplene har kapacitet för upp till 60 deltagare i biositting och 50 personer i skolsittning. I lokalen Eremittkrepsene finns ett styrelsebord som erbjuder plats för upp till 18 deltagare. Här sitter du i kontorsstolar med hög rygg, garanterat bekvämt genom en hel dags möten. Båda lokalerna är utrustade med modern AV-utrustning med ljud och projektor.

Mat och dryck

Vi erbjuder ett dagpaket med frukt, lunch samt kaffe/te/varm choklad hela dagen. Vi serverar gärna paussnacks som grönsaker med dipp, smörgåsar, fikabröd, wraps med mera. Sätt ihop er egen trerättersmeny för middagen eller välj något av våra middagsförslag genom att ta en titt i menyn till höger. Innan eller efter middagen kan ni passa på att varva ner med ett gympass eller ett bastubad i relaxavdelningen

Vi finns här för dig

Vi hjälper gärna dig att planera ditt möte eller konferens, och vi kan hjälpa dig med allt från dagkonferenser och styrelsemöten till undervisning och anställningsintervjuer.

Kapacitet

Här kan du se maxkapaciteten för våra konferenslokaler.

Eremittkrepsene 

18 personer

Berlinerpopplene 

60 personer i biosittning,
50 personer i skolsittning

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och för att boka din konferens på +47 73 83 39 00 eller via co.park@choice.no.

Säljansvarig

Telefon: +47 73 83 39 08
E-post: cathrine.stadsvik@choice.no

2.460.224.000 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.