Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Företagslägenheter Stockholm

Boka centrala företagslägenheter på Södermalm, Norrmalm, Kungsholmen, Vasastan och Östermalm, eller i förorter både norr och söder om huvudstaden. Alltid hemtrevligt och nära till bra kommunikationer - oavsett var du väljer att bo.

Företagslägenheter Södermalm

Lär känna Södermalm, Stockholms charmigaste stadsdel

Södermalm räknas ofta som en av Stockholms trendigaste och charmigaste stadsdelar. Butiker, caféer, restauranger och barer samsas med lummiga parker, lugna kvarter och mysiga torg. Hit lockas både Stockholmare och turister lika mycket för det generösa utbudet av sevärdheter, event, spelningar och nattliv som av loppisar, myllrande marknader, second hand-butiker och huvudstadens bästa utsiktsplatser.

 

Boka din bostad på Södermalm här

Företagslägenheter Norrmalm

City-nära Norrmalm har allt

Om tillgänglighet står högst på önskelistan är stadsdelen Norrmalm ett perfekt val. Stockholm centralstation och Arlanda Express ligger bara en kort promenad från företagslägenheterna på Blekholmstorget, och Stockholms stora utbud av shoppinggator, restauranger och sevärdheter finns alltid nära till hands. Flexibelt och enkelt med bästa möjliga läge till bra kommunikationer. Dessutom finns fina promenadstråk på närliggande Kungsholmen som erbjuder mysiga caféer, badplatser och flera grönområden.

 

Boka din bostad på Norrmalm här

Företagslägenheter Kungsholmen

På populära Kungsholmen bor du nära vattnet

På Kungsholmen är det lätt att trivas. Även om området domineras av bostadshus så lockas många av de vackra strandpromenaderna, mysiga caféer, barer och restaurangpärlor. En självklar mötesplats. Speciellt populär är Kungsholmen om sommaren då Rålamhovsparken fylls av picknickfiltar och badsugna från hela stan vallfärdar till det stora utbudet av centrala badplatser. Kungsholmens läge är dessutom idealt: granne med Stockholm City och bra kommunikationer med båt eller tunnelbana över Riddarfjärden till Södermalm.

 

Boka din bostad på Kungsholmen här

Företagslägenheter Vasastan

Kvarterskänsla i Vasastan

Det är inte konstigt att Vasastan toppar listorna för var stockholmarna helst vill bo. Runt Odenplan och St: Eriksplan samsas små vintagebutiker och klädaffärer tillsammans med mysiga caféer och retauranger med kvarterskänsla. De gröna oaserna, Vanadislunden, Vasaparken och Observatorielunden är uppskattade och välbesökta parker och lockar både picknicksugna, soldyrkare och barnfamiljer.

 

Boka din bostad i Vasastan här

Företagslägenheter Östermalm

Stort utbud på anrika Östermalm

Östermalm räknas helt klart som Stockholms mest högklassiga bostadsområde och bjuder på långa boulevarder med fina alléer och exklusiva shoppingkvarter. Runt Stureplan finns Stockholms största utbud av nattklubbar, och det är inte svårt att hitta riktigt bra restauranger och barer här för den som tycker om att känna stadens puls. Men Östermalm har så mycket mer att erbjuda än så. Humlegården, Strandvägen och - självklart - Djurgården finns på promenadavstånd med allt vad Stockholm har att erbjuda av sevärdheter, muséer och natur.

 

Boka din bostad på Östermalm här

Företagslägenheter Solna

I Solna kan hela konsultteamet bo i samma hus

I Solna ökas tillgängligheten med kvarteret ”Ingenting”. Flera ny fina ettor till fyror med möjlighet för hela konsultteam att bo tillsammans i samma hus. Ett par minuters resa till Solna centrum och med behändigt pendlingsavstånd till andra större företagskluster och Stockholm city. Bekvämt, enkelt och mycket prisvärt!

 

Boka din bostad i Solna här

Företagslägenheter norr om Stockholm

För dig som jobbar norr om stan

Utöver företagslägenheterna i Stockholms innerstad finns ett stort urval av fina boenden i närliggande förorter. Vad sägs om Sundbyberg, Kista, Bromma eller kanske Märsta? Perfekt om du vill korta restiden och bo lite närmre jobbet, samtidigt som Stockholms utbud och sevärdheter inte ligger alltför långt bort.

Gemensamt för alla företagslägenheterna är att de ligger i trevliga områden med bra kommunikationer.

 

Boka din bostad norr om Stockholm här

Företagslägenheter söder om Stockholm

För dig som jobbar söder om stan

Utöver företagslägenheterna i centrala Stockholm finns ett stort utval av fina boenden i närliggande förorter. Kvarnholmen är riktigt nära granne med sradsdelen Södermalmr, medan Enskede och Hägesten ligger lite mer söderut från Stockholm innerstad.

Gemensamt för alla lägenheterna är att de ligger i trevliga områden med bra kommunikationer.

 

Boka din bostad söder om Stockholm här

Tillfälliga bostäder till anställda och konsulter

Hyr modernt inredda föreragslägenheter till dina anställda och konsulter och slipp onödig administration och krångel. Lägenheterna ligger alltid i trevliga områden med bra kommunikationer och nära till företagsområden.

För att trivsel är en framgångsfaktor

Med Företagsbostäders helhetskoncept kan du vara säker på att tillfällig personal och konsulter får en bra start på sin nya ort, oavsett var i värden de kommer från.

 

  • Känn dig som hemma i fullt utrustade lägenheter 
  • Laga din egen mat 
  • Möjlighet att bjuda hem familj och vänner
  • Dygnet-runt-jour och slutstädning

Rekrytera de bästa talangerna

Det ska inte vara svårt att hitta bra, tillfälliga lägenheter till personal. Med företagslägenheter tappar ni inte konkurensfördelen för rekrytering.

  • Ett avtal
  • Slipp lägga tid på koodinering och administration
  • Hyr lägenheter per dag, vecka eller månad
  • Det finns alltid möjlighet att förlänga kontraktet
2.564.411.001 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.