Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

GLO Hotel Kluuvi Helsingfors ,  Finland

GLO Hotel Kluuvi

Helsingfors,  Finland Tillfälligt stängt 05.03.23 - 31.07.23

Med ett läge vid Helsingfors historiska huvudväg kommer du ha närmare än någonsin till alla besöksmål och sevärdheter i denna nordiska huvudstad. Ett kliv utanför dörren och du har alla event, trender m.m. framför dig. Välkommen till GLO Hotel Kluuvi!

Hotellet är tillfälligt stängt fram till 31 juli 2023. Medan vi bygger nya upplevelser för dig på Kluuvikatu, så är vi glada att välkomna dig till att bo på något av våra systerhotell i närheten.

GLO Hotel Kluuvi ligger mitt i Helsingfors centrum och erbjuder därför ett fantastiskt läge i denna vackra nordiska huvudstad. Hotellet är en utmärkt bas för att utforska staden och ligger på nära avstånd från en mängd butiker, barer och restauranger. När du vill ta dig lite längre bort finns flera utmärkta transportförbindelser precis utanför hotellet.

The TRAY – Chill & Share

Denna trendiga restaurang inspirerad av street food från hela världen kommer att ta med dig på en kulinarisk resa med oemotståndliga smakkombinationer. Här omges du av en fantastisk atmosfär från morgon till kväll. The TRAY är till exempel ett riktigt bra alternativ om du letar efter en bra lunchrestaurang!

GLO Kluuvi Meets & Events

Våningen för GLO Kluuvis Meets & Events bjuder in till ett konferenscenter med generöst all inclusive-koncept. Det ligger precis ovanför Aleksanterinkatu och lokalerna känns ljusa och fräscha tack vare det härliga ljusinsläppet. Alla utrymmen är utrustade med den senaste tekniken och vi ser fram emot att hjälpa dig med dina specifika önskemål.

Förfriskningar så som juice, läsk och vatten ingår i all inclusive-paketen. Det finns en matplats i mitten av våningen där du som gäst kan njuta av utsökt buffémat tillagad av vår köksmästare, både vid frukost, lunch och kaffepauser. Under eftermiddagen kan du välja om du vill ha en god kopp kaffe, en fruktbit eller kanske något sött? Med en avslappnad atmosfär och stadens bästa läge gör vi alltid vårt bästa för att ditt event ska bli en oförglömlig upplevelse!

GLO Kluuvis Meets & Events erbjuder fem anpassningsbara utrymmen som kan användas för alla typer av event med upp till 200 personer. Välkommen till oss för att boka ditt seminarium, födelsedagskalas eller julfest!

GLO Hotels har en grön dröm om en mer miljövänlig värld. Vi har därför tagit fram vår Green Dream-vision för att ge vår gröna dröm luft under vingarna. Vår verksamhet har certifierats med den internationell miljömärkningen Green Key som står för hållbar turism.

Kontakt

  • Kluuvikatu 4 00100 Helsingfors , Finland
via Google Maps

Hitta till hotellet

Med tunnelbana

Den närmaste tunnelbanestationen är Helsingfors universitet. Du kan dessutom enkelt ta dig till GLO Hotel Kluuvi från Helsingfors centralstation.

Med buss

Ta en bussen till Elielinaukio eller Järnvägstorget.

Från Helsinki-Vantaa Airport

Från flygplatsen kan du ta kan resa med tåg I eller P eller buss nummer 615 till Järnvägstorget. Alternativt kan du ta Finnair-bussen till Elielinaukio.

Med spårvagn

Närmaste spårvagnshållplats ligger bara 20 meter bort vid Aleksanterinkatu (spårvagn 2, 4, 5 och 7).

Vid ankomst från flygplatsen

Pendeltåget (I&P) tar ungefär 50 minuter från flygplatsen till Järnvägstorget, dit även buss nummer 615 anländer. Från Järnvägstorget är det bara 10 minuters promenad till hotellet. Om du hellre reser med spårvagn kan du ta spårvagnslinje 4 eller 7 från centralstationen till Aleksanterinkatu - resan tar bara 5 minuter. Du kan också ta Finnair-bussen till Elielinaukio och gå till hotellet (10 minuter) eller ta spårvagn 2 eller 7.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.566.102.004 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.