Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Norefjell Ski & Spa Norefjell ,  Norge

Norefjell Ski & Spa

Norefjell,  Norge

Norefjell Ski & Spa har utnämnts till Norges främsta sparesort vid flera tillfällen! Här finns ski in/ski out och du hittar oss mindre än 2 timmar från Oslo.

Norefjell Ski & Spa 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Välkommen till vårt fantastiska fjällspa! Här kan du helt koppla bort livet utanför och bara njuta av nuet.

Våra behandlingar

Vi har ett stort urval av behandlingar, så här finns något för alla. Njut av behandlingar inspirerad av den rena nordiska naturen och med norska eteriska oljor. Sjunk ner i ett varmt bad med fjällkvanne, bli masserad med stenar och insvept i nordisk myrtorv. Känn hur kroppen fylls av ny energi och gör dig klar för en ny dag. Kika gärna på vår spameny till höger och låt dig frestas!

Velvære Spaavdelning

Här finns varmbad och kallbad, samt fotbad där du själv bestämmer temperaturen. Här finns två bastur, en finsk sauna och en med lite lägre temperatur för dig som tycket att den finska varianten är lite för varm. I vår jacuzzi finns det plats för många och i den varma bassängen finns en liggsoffa av sten där ni kan samlas hela gänget på rad och koppla av. I vår spabar finns både vatten och annan dryck samt flera sittgrupper. 

Utomhusavdelning

Du kan gå mellan spats inomhus- och utomhusområden som du själv önskar – även under vintertid. Här finns flera varma bubbelbad och en större pool med sittplatser. Det är en stor upplevelse att sitta här tillsammans med vänner och njuta av utsikten över Gaustatoppen.

Spaetikett, säkerhet och 18 års åldersgräns

Runtom på spat hänger det plakat med etikettsregler för avdelningen, som vi vill att våra gäster följer för både din och andras trevnad. Golvet kan bli halt på sina ställen, så gå försiktigt! Området kameraövervakas också för din säkerhet. Vårt spa har en 18-årsgräns.

Kontakt och bokning

Kontakta oss gärna om du har några frågor via spa@norefjellskiogspa.no
eller på +47 32 14 82 00 / +47 32 14 82 80. 

Ladda ner

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.566.101.002 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.