Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Comfort Hotel® Jazz Borås ,  Sverige

Se alla hotell i Borås, Sverige

Comfort Hotel® Jazz

Borås,  Sverige

Comfort Hotel Jazz är ett modernt cityhotell beläget i hjärtat av Borås. Shopping och restauranger finns på promenadavstånd och bara 2 km bort väntar Borås Djurpark. Hotellet erbjuder dessutom gym, bastu och parkering. Vi är ett kontantfritt hotell.

Comfort Hotel® Jazz 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Välkommen till Comfort Hotel Jazz i Borås. Här kommer lite smart info för dig som är sugen på att bo hos oss.

Parkering

Enklast parkerar du i vårt varmgarage direkt under hotellet. Därifrån tar du dig smidigt med hissen direkt till rummen och receptionen.. För dig som är eller vill bli Nordic Choice Club-medlem betalar du endast 120 kr per natt, icke-medlemmar betalar 150 kr. Utanför får du endast parkera två timmar i taget under angivna klockslag. Kostnaden är 20 kronor per timme.

Hur funkar städningen av mitt rum?

För att vara schyssta mot både miljö & din plånbok så städar vi bara ditt rum var fjärde dag medan du bor hos oss. Vill du ha städat varje dag? Inga problem. Det är bara att säga till i Barception så löser vi det (säg till senast klockan 22 dagen innan).

Bagagerum

Bredvid receptionen finns ett bagagerum där du kan kan ställa dina väskor om du behöver innan incheckning eller när du checkat ut.  

Gratis wifi

Alla som bor här har tillgång till gratis trådlöst internet över hela hotellet. Nätverket heter Comfort Hotel Jazz och lösenordet är Comfort99, sedan är det bara att surfa på! 

Djurvänligt

På Comfort Hotel Jazz är dina fyrbenta vänner också välkomna. För 250 SEK extra/vistelse får de sova över på hotellet. För ledarhundar betalar du såklart ingenting extra. Men kom ihåg att säga till redan vid bokning så att vi kan hitta ett passande rum åt dig och din hund.

Kontantfritt hotell

Comfort Hotel Jazz är ett kontantfritt hotell. För oss som arbetar på hotellet innebär det en säkrare arbetsplats och vi får mer tid till våra gäster. För gäster och besökare innebär det en trygghet genom en snabb och säker betalning. Vi tar emot alla vanliga betal- och kreditkort. Kontakta oss om du har frågor.

In- och utcheckning

Incheckning från kl 15.00. 
Utcheckning senast kl 12.00.

Frukost

Måndag - fredag: 06.00 - 09.00
Lördag:  07.00 - 10.30
Söndag: 07.30 - 11.00

Restaurang Brasseriet

Måndag - Torsdag: 15.00 - 20.30
Fredag-Söndag: 14:00-20:30

Gym & Bastu - öppettider

Öppet varje dag till kl 22.00.

På grund av covid-19 har vi begränsat antalet personer som vistas i gymmet och bastun samtidigt. Innan du får tillgång till gym och bastu behöver du få en nyckel som kan hämtas i receptionen, i mån av plats.

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!

Anmäl dig till våra nyhetsbrev och få ett välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.411.001 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.