Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Body & Buddies

Födelsedag, möhippa, svensexa, jubileum, konferens, get-together. Det finns många anledningar till varför man samlar en grupp härliga vänner/släkt/kollegor och kombinerar en fysisk aktivitet före bubbel, relax och god mat.

  • Gäller för boendeperiod:

    3 jan 2018 - 20 dec 2018

  • Kan bokas:

    3 jan 2018 - 20 dec 2018

Det finns alltid en anledning att umgås!

Är ditt gäng redo att starta med ett styrkepass för att sen koppla av med bastu och öl? Eller skulle kanske lite yoga passa bättre med bubblor som dessert? Och varför inte fortsätta med efterföljande middag och äta kvällens Tonight's Special. Vill ni även sova över och vakna upp till en fantastiskt frukostbuffé så ordnar vi det också! 


Vi erbjuder träningspass tillsammans med CR Fitness med allt från yoga till bootcamp och cirkelträning, eller PT duo/grupp -med efterföljande abonering av bastu/relax hos oss. Tilltugg går självfallet att boka beroende på vad man önskar och givetvis tycker vi att ni ska passa på att sova ut. Kontakta oss för att få till det ultimata paketet som är bäst för er umgänge! 

Skicka in din förfrågan redan idag så återkommer vi med upplägg och pris! 

Villkor

Erbjudandet gäller i mån av plats och kan inte kombineras med andra rabatter och erbjudanden. Erbjudandet måste avbokas senast 72 timmar innan kl. 16.00 på ankomstdagen, vid avbokning efter det debiteras paketet i sin helhet.

Till förfrågan

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.566.101.002 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.