Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel® Grand Östersund Östersund ,  Sverige

Se alla hotell i Östersund, Sverige

Clarion Hotel® Grand Östersund

Östersund,  Sverige

Clarion Hotel Grand Östersund är ett personligt konferenshotell i centrum av Östersund. Vår uppmärksamma personal garanterar en smidig konferens eller en avkopplande vistelse omgiven av bra musik, konst och modern design.

Clarion Hotel® Grand Östersund 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Innan du checkar in på Clarion Hotel Grand Östersund finns det säkert en del frågor du söker svar på, vi hoppas att du ska hitta svaren här.

Parkering

Hos oss hittar du gott om parkeringsmöjligheter. Säkrast parkerar du din bil inne i vårt garage där vi har drygt 55 platser i varmgarage. På vår innergård har vi 12 parkeringsplatser utomhus. I vårt garage parkerar du din bil mot en avgift och utomhus står du kostnadsfritt. Du behöver parkeringstillstånd oavsett var du väljer att parkera din bil. Våra parkeringsplatser kan inte bokas i förväg. Kom till oss i receptionen när du checkar in så berättar vi mer om våra parkeringsmöjligheter och var du hittar våra parkeringsplatser. 

Kontantfritt hotell

Clarion Hotel Grand Östersund är ett kontantfritt hotell. För oss som arbetar på hotellet innebär det en säkrare arbetsplats då det minskar risken för rån och motverkar kriminell verksamhet. Då får vi mer tid till våra gäster. För gäster och besökare innebär det en trygghet genom en snabb och säker betalning. Vi tar emot alla vanliga betal- och kreditkort. Kontakta oss om du har frågor.

Bagagerum

Vi erbjuder ett bagagerum för förvaring av väskor innan och efter vistelsen.

Wifi

Alla våra hotellrum och publika ytor har gratis trådlöst internet. Kontakta receptionen för hjälp med inloggning eller logga in med ditt Nordic Choice Club-medlemsnummer. Enklare kan det knappast bli.

Uppgradera din vistelse

Tänk att välkomnas av blommor, bubbel eller choklad på rummet? Det där lilla extra som förhöjer vistelsen och sätter guldkant på dagen. Skäm bort dig själv eller förgyll någon annans vistelse lite extra. Förbeställ din uppgradering eller ditt vip-paket genom att maila oss på cl.ostersund@choice.se.

Resa med barn

Clarion Hotel Grand Östersund är ett populärt val även för barnfamiljer. Vi ser till att barnen trivs och många uppskattar vår avslappnade atmosfär och pannkakor till frukost, Vi har en härlig inomhuspool med bastu/relax som många trivs med. 

Nu under Covid-19 har vi tidsbokning till pool/bastu/relax och max 15 personer får vara i området samtidigt. Boka gärna innan ankomst om ni vet att ni vill bada och basta. 

Vi hjälps åt att hålla avstånd!

Hjälp oss att minska matsvinnet

Matavfallsfrågan är viktig för oss på Clarion Hotel Grand Östersund där vi arbetar efter visionen: Vi ska äta oss till en bättre värld. Det lönar sig för hälsa, djur, miljö och oss människor – och det är löjligt gott!. Du köper maten direkt i appen Karma och hämtar sedan ut den som take away hos oss. Tillsammans minskar vi matsvinnet och räddar miljön.

På gång i Östersund

Du har väl inte missat vår kalender? Här hittar du allt som händer på hotellet. Östersund är en levande stad året om och ett perfekt val för dig som gillar att vara aktiv. Vi ger dig gärna tips om vad som finns att se och göra så tveka inte att fråga oss - vi finns här för dig!

Förboka

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning på 
+46 63 55 60 00 eller via cl.ostersund@choice.se

In- och utcheckning

Incheckning från kl.15.00
Utcheckning senast kl. 12.00

Frukost

Måndag-Fredag: kl 6.30-9.30
Lördag-Söndag: kl 7.30-10.30

Glöm inte att boka din frukosttid via QR-koden som finns i receptionen och på ditt hotellrum.Det är viktigt att vi tillsammans fortsätter att hålla avstånd och undviker att skapa köer och trängsel så håll gärna din frukosttid som du har bokat. 

Lunch

Vi har en liten lunchpaus för externa gäster men snart öppnar vi igen.

Kitchen & Table

Måndag: 17.00 - 22.00
Tisdag: 17.00 - 22.00
Onsdag: 17.00 - 22.00 
Torsdag: 17.00 - 22.00
Fredag: 17.00 - 22.00
Lördag: 17.00 - 22.00
Söndag: Stängt

Boka gärna bord online på Kitchen & Table Östersund eller ring oss på 063556004. 

Brunch

Vår brunch har vi pausat ett tag men vi hoppas kunna öppna upp igen till hösten. 

Lobbybar

 Vår lobbybar är öppen måndag-lördag kl. 17.00-22.00

After Work

Pool och relax

Måndag: 09.00 - 22.00
Tisdag: 09.00 - 22.00
Onsdag: 09.00 - 22.00
Torsdag: 09.00 - 22.00
Fredag: 09.00 - 22.00
Lördag: 09.00 - 22.00
Söndag: 09.00 - 22.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!

Anmäl dig till våra nyhetsbrev och få ett välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.411.001 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.