Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Upptäck Stockholm

Att se Stockholm på cykel, segway eller från havet måste ju ändå vara det bästa! Bo hos oss och njut av sköna sängar och en härlig frukost.

 • Gäller för boendeperiod:

  2 apr 2021 - 31 okt 2021

 • Kan bokas:

  4 mar 2021 - 30 okt 2021

 • Specifikt för detta erbjudande:

  OBS! Citykajak går endast att boka från maj - september

Priser

950 kr per person i delat rum (gäller kajak - och segway paketet)

840 kr per person i delat rum (gäller cykelpaketet)

Cykla, åk segway eller paddla runt i vår vackra huvudstad!

Checka in, slå dig ner i en skön säng och ladda inför en härlig aktivitetshelg! (eller ja, iallafall 2 - 3 timmar) 
Efter vald aktivitet är du välkommen tillbaka för avkoppling, god mat och härligt sällskap. 
Uppge vid bokning vilket av paketet du är intresserade av.

Cykeltur
Cykling är verkligen ett av de bästa sätten att upptäcka Stockholm, och även svenskarnas favorittransport när våren kommer! Detta är en fantastisk introduktion till en fantastisk stad! När du är klar kommer du vara välorienterad, vilket hjälper dig att få ut det mesta av din tid här! Denna cykeltur passerar populära sevärdheter som stadshuset, Riddarholmen kyrka, Kungliga palatset, Gamla Stan och Vasaskeppet, men du kommer också att upptäcka några av stadens dolda juveler, som Djurgården, världens första nationalpark! Din lokala guide presenterar dig samtidigt för Stockholms historiska förflutna och färgglada nutid,  utforska vackra platser som inte är tillgängliga med buss eller båt! 

Totalt tre timmar. 

Segway
En Segway-tur genom Stockholm är ett spännande och roligt sätt att se mer av Stockholm än du skulle göra till fots. Oroa dig inte om du aldrig har varit på en Segway innan, du kommer att få grepp om det på nolltid! Du glider sedan lätt genom Stockholms gator; dra mycket uppmärksamhet, skratt och leenden från förbipasserande när du passerar genom Gamla Stan och Kungliga palatset, bland många andra måste-sevärdheter. Du kommer graciöst åka över till Skeppsholmen och längs stranden för att njuta av havsutsikten över Stockholm. Längs vägen kommer du att få höra underbara historier om Stockholms historiska förflutna och det är färgglada nuet. Detta är en fantastisk introduktion till en fantastisk stad! 
Totalt två timmar. 

Citykajak
Stockholm är kärleksfullt känt som "Nordens Venedig" på grund av att det ligger över 14 öar och sammanlänkade av 57 broar, så att utforska med kajak är ett utmärkt sätt att se staden!  Alla kajakguider är lokala, kvalificerade och erfarna, så de kommer att gå igenom grundläggande paddlingstekniker och säkerhetsinformation med dig innan du ger dig ut på ditt äventyr. Paddlingsturen har ett lugnt tempo och passar alla förmågor. Du bör kunna simma. Du kommer att njuta av en sightseeingstur med en fantastisk utsiktspunkt. Du kommer att känna pulsen i staden från ett helt annan perspektiv!
Totalt två timmar. 

I paketet ingår:

 • Del i standard rum
 • En härlig ekologisk frukostbuffé
 • Cykel/Segway/Kajak-paketet samt utrustning
 • Guide till er valda aktivitet
 • Tillgång till gym 05-23
Villkor

Erbjudandet är giltigt i mån av plats och kan senast avbokas klockan 12.00 dagen innan ankomst. Erbjudandet gäller ej i kombination med andra erbjudanden eller rabatter.

Till förfrågan
2.564.407.002 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.