Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel® Stockholm Stockholm ,  Sverige

Clarion Hotel® Stockholm

Stockholm,  Sverige

Clarion Hotel Stockholm ligger på livfulla Södermalm, en populär stadsdel känd för sitt stora utbud av restauranger, barer, shopping och gallerier. På hotellet finns Element Spa, Eatery restaurang med två barer och ditt eget vardagsrum - Living Room.

Clarion Hotel® Stockholm 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

På Clarion Hotel Stockholm kan du avnjuta en god middag eller bara komma förbi och ta ett glas i goda vänners lag.

Eatery Social – mucho mas que una taqueria

Vår restaurang Eatery Social har öppet fredag och lördag. För aktuella öppettider hänvisar vi till restaurangens egen hemsida.

En bra start på dagen

Vi kan stoltsera med en frukost som erbjuder gästerna goda och hälsosamma alternativ. Dessutom har vi ett stort urval av ekologiska produkter. En bra start på dagen helt enkelt! Lördagar och söndagar är det populärt att mysa lite extra med en riktigt lång och härlig frukost - det kan därför bli lite ont om plats under frukostens sista öppna timmar. För den som önskar det lite lugnare rekommenderar vi därför att börja dagen tidigt. Vi ser fram emot att ta din bokning i förväg.

Living Room

En plats att slå dig ner med en bok, med datorn eller för att kika på teven. Living Room är vårt vardagsrum och hotellets lobby. En lugnare plats där du bara kan ta det lugnt. Här serverar vi de där rätterna som du känner igen. Du beställer i baren, tar en plats och snart är vi där med något som aptitretar, mättar eller stillar sötsuget.

Hyr din egna bar!

Både Vatos och Living Room och Elements Spa går att abonnera för ert mingel/fest/lansering eller för det tillfälle ni behöver ett publikt, men avskilt ställe. Hör av er så hittar vi ett passande upplägg!

Mat och dryck på konferensen

För konferensgäster och större sällskap är vår matsal en härlig miljö att vistas i, med utsikt över Årstaviken, Globen och Söders kolonilotter. Till våra konferensgäster kan vi sätta ihop paket med mat och dryck som passar det specifika tillfället. Läs mer om mat och dryck under konferensen här.

Brunch

Varje söndag klockan 12-15 dukar vi upp vår populära frukostbuffé med lite extra add-ons - allt för att din söndag ska bli så där extra härlig. Så ta med dig familjen eller vännerna för en söndag med extra allt och förläng söndagens frukost hos oss!

När: Varje söndag
Tid: 12.00 - 15.00
Pris: Från 13 år: 265 SEK/person
Barn 3-7 år: 95 SEK/person
Barn 8-12 år: 145 SEK/person 

Boka bord online

Frukost

Måndag - fredag: 06.30 - 09.30
Lördag - söndag: 07.00 - 10.30

Eatery Social

För aktuella öppettider vänligen se restaurangens hemsida 

Living Room Bar

Öppettider

Öppet 16:00-20:00 Måndag - Lördag.

Avvikande öppettider vid helgdagar kan förekomma. 

Vatos Bar

Öppet på förfrågan - kontakta oss.

Priser

Frukost

Vi tar emot externa frukostgäster när vi har möjlighet. Under helger bokar vi in er innan kl. 09.00 om plats finns. Frukosten kostar 195 SEK per vuxen, 95 SEK per barn upp till 12 år och gratis för barn under 4 år.

Drop-in i mån av plats gäller. 

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

2.564.411.001 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.