Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Ensam julgran söker klappar

Vi vill sprida julmagi till så många som möjligt runt om i världen. Hjälp oss att samla in julklappar till de i ditt närområde som behöver julens magi mest av allt. Ge barn en bättre jul - lämna en julklapp under granen på ett hotell nära dig!

Sprid julglädje tillsammans med oss

Julen är en tid för traditioner. Vi bakar pepparkakor, dricker julmust, spelar julmusik och klär granen. Men julglädje är inte självklart för alla. Därför är vår jultradition, Ensam julgran söker klappar, extra viktig. Alla som vill är välkomna att skänka klappar och lägga under julgranarna i våra hotellobbyer.

Såhär deltar du

1. Köp en julklapp - det är viktigt att de inte är begagnade. Tänk på att det kan vara något som ett barn vill ha, inte bara något som du tror att barnet behöver. Det får gärna vara en upplevelse. Ett biokort till exempel är väldigt uppskattat och passar barn i många olika åldrar.
2. Slå in paketet och skriv en lapp med information som beskriver ungefär vilken ålder eller vilka intressen som klappen motsvarar. Till exempel "God jul till dig som är 3-5 år gammal och tycker om att leka utomhus önskar Pia"
3. Kom in till det hotell som ligger närmast dig och lämna julklappen.

Exakta datum då du kan lämna julklappar under granarna skiljer sig från hotell till hotell, men för att vara säker på att julgranen står klädd och redo för just din klapp kan du dyka upp någon gång mellan 1-16 december.

Här hittar du din ensamma julgran

I år har väldigt många, men inte alla våra hotell, en ensam julgran i sin lobby. Här har du en lista på de hotell som tar emot julklappar i år.

Vad händer sen med klapparna?

Alla klappar som samlas in skänks till en stödorganisation i närområdet som hotellet har valt ut. Där går sedan julklapparna till någon behövande. Här är ett axplock av de organisationer som får klappar i år: Kvinnohus och kvinnojourer i flertal städer, Frälsningsarmén, Svenska Kyrkan och Röda Korset.

Julen 2019 skänktes 53 722 klappar 

Under december månad 2019 kokade det av aktivitet och givarglädje i hela Norden. Totalt samlades 53 722 klappar in under fler än 190 julgranar vilket innebär att tiotusentals personer har fått en bättre jul.

Stort tack till er alla som bidragit!

Dela ditt engagemang, hjälp oss att samla in ännu fler julklappar!

Hjälp oss att samla in julklappar för en god sak genom att dela ditt engagemang med vänner, nära och kära! Ladda ner vår badge och dela den på din hemsida eller blogg (länka gärna vidare till den här sidan med):

2.564.411.001 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.