Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Möts hos oss

Vilnius Litauen

1 hotell matchar din sökning

Försök med en annan destination

Konferenser, möten och evenemang i Vilnius

Om du ska ordna en konferens, ett möte eller ett privat event i Litauens huvudstad, ligger Comfort Hotel® LT centralt beläget i Vilnius, på gångavstånd från Gamla stan. Hotellet har faciliteter för mindre möten eller något större konferenser.

Är du på jakt efter lokaler för seminarier eller kanske en tvådagarskonferens? Oavsett vad du behöver, står Comfort Hotel LT till din tjänst. Här ordnar vi med nödvändig teknisk utrustning, mat och dryck boende på behov, och kaffe för alla konferensgäster. Hotellet har även en restaurang, Time, som är mycket välbesökt av lokalbefolkningen. Restaurangen är väl lämpad för både lunch och middag när du är på hotellet.

Vilnius är en vacker stad med en lång och intressant historia. Oavsett om du tar med konferensdeltagare på en kyrkovandring eller besöker en av de många restaurangerna, finns det mycket att uppleva. Ta till exempel en tur till den arkitektoniska pärlan Daggpryporten, som är en av ingångarna till den gamla staden. Eller gå upp till övre Slottsmuseet och njut av utsikten.

För dem som är intresserade av shopping, finns det ett bra utbud av butiker och köpcentra i Vilnius. Allt från unika och lokala butiker till stora varuhus med internationell atmosfär.

Hotellet ligger centralt beläget i Vilnius centrum. Från Vilnius flygplats det tar inte mer än 15 minuter med bil eller taxi. Från de nordiska huvudstäderna flyger de stora nordiska flygbolagen flera gånger i veckan. Från hotellet kan du besöka den gamla staden och alla Vilnius sevärdheter.

 

Läs mindre
1 hotell matchar din sökning
Det var många!

Ett problem uppstod när din förfrågan skulle skickas. Försök igen senare.

Men vi kontaktar dig gärna för att se om vi ordna något som möter dina behov.

Fyll i

Namn

Felaktig e-postadress

Felaktigt telefonnummer

Meddelandet har skickats

2.564.413.004 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.