Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Möts hos oss

Sarpsborg Norge

1 hotell matchar din sökning

Försök med en annan destination

Möten, konferens och teamaktiviteter i Sarpsborg

Vill du boka möteslokaler eller konferens i Sarpsborg? Quality Hotel™ Sarpsborg är konferenshotellet med extra stort utbud av aktiviteter och upplevelser för hela teamet, 50 minuters biltur från Oslo och 15 minuter från Moss flygplats i Rygge.

Som ett av Norges största familje- och konferenshotell erbjuder Quality Hotel Sarpsborg ett stort utbud av mötesrum och konferenslokaler, med alla möjligheter att anpassa och skräddarsy ert besök efter önskemål och behov. Det lilla mötet, styrelsemöte, den stora kongressen, eller lekfulla kickoffer och teambuildning? Inga problem - hotellet kan både business och nöje!

När det är dags för teamaktiviteter har Superland, ett aktivitetscenter för både stora och små, allt att erbjuda och lite till. Utmana kollegorna i minigolf, testa klätterväggen och klätterbanan eller dela upp er i lag och tävla i fotboll, innebandy eller basket i Bollbingen. Om inte det skulle räcka så finns också Badeland - ett äventyrsbad på 2000 kvadratmeter!

Quality Hotel Sarpsborgs stora utbud passar också perfekt för privata tillställningar och fester. Här går det lika bra att anordna barnkalaset och konfirmationen till familjemiddagen som möhippan eller svensexan. Och är det bröllop på gång så finns en fantastisk bröllopssvit och många, fina hotellrum för bröllopsgästerna.

Som enda norska stad med både skärgård och skidbackar inom 10 minuter från staden är Sarpsborg en perfekt destination om ni vill lämna hotellet. Här finns också Kulåsparken, en av Norges största stadsparker, och den imponerande Sarpsfossen, Europas största vattenfall. 

Läs mindre
1 hotell matchar din sökning
Det var många!

Ett problem uppstod när din förfrågan skulle skickas. Försök igen senare.

Men vi kontaktar dig gärna för att se om vi ordna något som möter dina behov.

Fyll i

Namn

Felaktig e-postadress

Felaktigt telefonnummer

Meddelandet har skickats

2.566.101.002 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.