Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Möts hos oss

Boden Sverige

1 hotell matchar din sökning

Försök med en annan destination

Möten och konferens i Boden

Ska du boka möteslokal i Boden? Vi har konferensmöjligheter mitt i staden. På centralt belägna Quality Hotel™ Bodensia kan vi fixa det mesta, vare sig du behöver den perfekta lokalen, något gott att äta och dricka eller en skön säng.

Konferens, kurs, seminarium eller kickoff - det finns många anledningar till att mötas utanför arbetsplatsen. På konferenshotellet Quality Hotel Bodensia finns flera moderna konferenslokaler och mötesrum som enkelt kan anpassas efter era behov och önskemål. Passa gärna på att boka in en övernattning för att tillbringa mer tid och lära känna dina kollegor lite bättre. Då hinner ni också njuta av hotellets relaxavdelning med panoramautsikt över den forna garnisonsstaden Boden.

Hotellet har även lokaler som passar utmärkt till event, som möhippor och svensexor, födelsedagsmiddagar och fester. Relaxavdelningen går självklart att abonnera.

Quality Hotel Bodensia ligger mitt i city och sitter ihop med Bodens största köpcenter, Enter Galleria. Från lokalerna på konferenshotellet har du Bodens utbud alldeles runt hörnet och nära till lokaltrafik. Kommer du med tåg så ligger Bodens centralstation bara 1 kilometer från hotellet, medan Luleå Airport ligger 4,2 mil bort. Från flygplatsen i Luleå är det enklast att ta sig till Boden med taxi eller buss.  

Efter en dag full av möten och brainstorming är det alltid populärt att upptäcka stan och hitta på något roligt med teamet. Oavsett årstid erbjuder Boden ett brett utbud av aktiviteter som passar bra för arbetskollegor. Testa fiskelyckan i Luleälven, sväng klubban på golfbanan eller ta del av stadens militära historia och boka en guidad tur av Rödbergsfortet, en del av Bodens fästning.

Läs mindre
1 hotell matchar din sökning
Det var många!

Ett problem uppstod när din förfrågan skulle skickas. Försök igen senare.

Men vi kontaktar dig gärna för att se om vi ordna något som möter dina behov.

Fyll i

Namn

Felaktig e-postadress

Felaktigt telefonnummer

Meddelandet har skickats

2.564.413.004 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.