Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Möts hos oss

Göteborg Sverige

7 hotell matchar din sökning

Försök med en annan destination

Konferens- och mötesrum i Göteborg

Om du ska ha möte, konferens eller event i Göteborg har vi många olika alternativ för dig. Från unika designhotell mitt i Göteborgs centrum till stora konferenscenter nära de största företagen och industrierna.

Våra hotell erbjuder lokaler för alla tillfällen och på en mängd platser i Göteborgsområdet. Modernt och prisvärt på Skeppsbroplatsen, klassiskt konferenshotell vid Liseberg, populärt och designat vid Drottningtorget, Göteborg central och Brunnsplatsen och lättillgängligt och stort vid Eriksberg och Tingstadsmotet. Från Landvetter flygplats tar det ca 20 minuter med flygbuss in till Göteborg city.

Hotellens möjligheter spänner från enkla mötesrum för några få personer till bankettsalar och större konferenshallar med plats för både kongresser, fester, bröllop, kick-off, utställningar, seminarier, kurser och produktlanseringar. Om du önskar mat till ditt möte eller event så hjälper vi såklart till att möta dina behov, oavsett om det gäller en enklare fika eller en riktig festkväll med trerätters.

Med konferensen i Göteborg har du dessutom tillgång till allt en storstad kan erbjuda, och lite till. Här finns ett aktivt konst-, film- och musikliv med Göteborgs årliga filmfestival och några av landets mest välbesökta konsertscener som nya Ullevi Stadion och Slottsskogen där musikfestivalen Way Out West hålls i augusti varje år, en mängd muséer för de konst- och historieintresserade, folkliv och Nordens största nöjespark Liseberg.

Göteborg är en levande hamnstad med mycket charm, så ta en paus från mötet och passa på att strosa genom de mysiga gatorna vid Grönsakstorget, flanera på Avenyn, se en storslagen uppsättning på GöteborgsOperan, upplev charmiga Haga eller besök någon av de många restaurangerna och pubarna längs Andra och Tredje Långgatan.

Läs mindre
7 hotell matchar din sökning
Det var många!

Ett problem uppstod när din förfrågan skulle skickas. Försök igen senare.

Men vi kontaktar dig gärna för att se om vi ordna något som möter dina behov.

Fyll i

Namn

Felaktig e-postadress

Felaktigt telefonnummer

Meddelandet har skickats

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%

Inte medlem? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Inte medlem? Få välkomstrabatt på upp till 25%
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.540.341.000 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.