Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Möts hos oss

Karlstad Sverige

3 hotell matchar din sökning

Försök med en annan destination

Konferens och mötesrum i Karlstad

Vill du boka mötes- eller konferenslokaler i Karlstad? Med tre konferenshotell i centrala Karlstad kan vi erbjuda mötesrum för olika behov.

Vi har centralt belägna lokaler som passar perfekt för både den större konferensen, styrelsemötet eller kickoffen. Om du är på jakt efter ett större konferenshotell är Clarion Collection® Hotel Plaza perfekt, medan Clarion Collection® Hotel Bilan och Clarion Collection® Hotel Drott kan erbjuda mötesrum för lite mindre sällskap. Våra lokaler fungerar även utmärkt om du ska anordna ett event, fest, bröllopsmiddag eller en utställning.

Mat och dryck är en viktig del av upplevelsen under en konferens och vi hjälper dig gärna med att ordna allt från frukost och fika, till festmåltider och mingel. Kontakta respektive hotell för mer information om vad de kan hjälpa till med.

Om ni har begränsat med tid så ligger våra mötesrum och konferenslokaler mitt i centrum, på ett behagligt promenadavstånd till både Karlstad centralstation, shoppingstråk, sevärdheter och restauranger. Och ska du med flyget så ligger Karlstad flygplats bara ca 30 minuter bort med bil från våra hotell.

I Karlstad finns också många alternativ till aktiviteter med teamet. Här finns goda möjligheter till att gå en golfrunda, eller varför inte ta en båttur eller paddla kajak på Klarälven eller Sveriges största insjö, Vänern? För de sportintresserade bankar Karlstads hjärta dessutom lite extra för ishockey och det lokala laget Färjestad BK. Är du istället ute efter sevärdheter är det Konsthall Lars Lerin, Stadsparken, Brigadmuseet och hamnen du ska hålla utkik efter. Från hamnen avgår också Båtbussarna som sommartid erbjuder populära båtturer genom den värmländska skärgården och runt Karlstad city. När det väl börjar bli dags för kaffepaus kan ett besök på Rosteriet, Löfbergs Lilas eget café, vara värt ett besök. Om vinden ligger på rätt kan faktiskt hela stan lukta kaffe när man maler och rostar kaffebönorna i fabriken.

Läs mindre
3 hotell matchar din sökning
Det var många!

Ett problem uppstod när din förfrågan skulle skickas. Försök igen senare.

Men vi kontaktar dig gärna för att se om vi ordna något som möter dina behov.

Fyll i

Namn

Felaktig e-postadress

Felaktigt telefonnummer

Meddelandet har skickats

2.566.101.002 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.