MenyStäng
BookBeat
BookBeat main image

Tjäna 1 poäng per spenderad krona på ditt BookBeat-abonnemang!

En ljudbok är ett perfekt komplement till dig som vill slukas upp av en bok men som kanske inte har tid, lust eller ork att läsa för stunden.

Som medlem i Nordic Choice Club tjänar du 1 poäng för varje krona som du betalar på ditt BookBeat-abonnemang. Och som ny användare får du dessutom prova helt gratis i 40 dagar och inte minst - 3 000 bonuspoäng i välkomstgåva! Poängen blir synliga på din profil 3-5 dagar efter betalning.

Bli medlem här och ange kampanjkoden: nordicchoiceclub

Man with headphones, Swedish book_16_9


Villkor:

  • Välkomstbonusen och den kostnadsfria provperioden gäller endast nya BookBeat-användare.
  • Välkomstbonusen betalas ut först när provperioden är över och du har blivit en betalande prenumerant. Du kommer då att tjäna bonuspoäng löpande för varje efterföljande månad som du prenumererar på tjänsten.
  • Om du redan är en befintlig BookBeat-prenumerant kommer du inte att få utbetalning av välkomstbonusen, utan du kommer att tjäna bonuspoäng från den första betalningen efter att du lagt till kampanjkoden i din profil.
  • Om du har haft en BookBeat-prenumeration tidigare och återaktiverar din prenumeration kommer du inte att få den kostnadsfria provperioden eller välkomstbonusen, men du kommer att tjäna bonuspoäng från och med nästkommande månad.
  • Du kan inte tjäna månatliga bonuspoäng om du redan använder en annan kampanjkod på BookBeat för att tjäna poäng eller för att få en månatlig rabatt.
  • Du tjänar bara poäng på ditt månadsabonnemang och inte på några uppgraderingar av antalet användare på ditt konto eller på köp av presentkort.
  • Poängen kommer att överföras till din Nordic Choice Club-profil 3-5 dagar efter att månadsbetalningen för prenumerationen har granskats och godkänts.
Bli medlem här

Bra jobbat!

Ditt lösenord har uppdaterats. Nu kan du fortsätta med något roligare, som att boka din drömvistelse!

Please note

Are you sure that you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.