Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Om Nordic Choice Hotels

Företagsavtal

Dags att få fart på affärsresandet igen? Vi är redo att ta emot dig och dina 2, eller 200, kollegor på något av våra mer än 200 hotell över hela Norden.

 
Om ditt företag förväntas ha 50+ hotellnätter om året, kan du räkna med att de anställda får ett gynnsamt pris hos oss. Vi anpassar avtalen efter era behov - skicka oss bara era företagsupplysningar, så kontaktar vi er med ett icke-förpliktande förslag.
 
Intresserade av gynnsamma priser vartän i Norden ni reser?

För att ansöka om företagsavtal hos oss, fyller du i ett enkelt intresseformulär med information om ditt företags förväntade resebehov, så kontaktar vi dig med ett förslag på ett skräddarsytt avtal för just ditt företag.

 

Skicka in intresseformulär

 

Mindre än 50 hotellnätter om året?  

Förväntar du dig färre än 50 hotellnätter om året? Eller önskar du dig en enkel engångsbetalning för att slippa hantera krångliga reseräkningar? Varför inte köpa ett hotellpass laddat med 10 nätter åt de anställda? Passet, 10 Times Business, är inte personligt och kan användas av flera anställda åt gången. Mer praktiskt blir det inte!

 

Läs mer om 10 Times Business

 


 

4 fördelar med företagsavtal hos Nordic Choice Hotels

Du hittar oss nästan överallt: Med över 200 hotell i både storstäder och andra tätorter, på fler än 100 destinationer i Norden, kan du förvänta dig att dina anställda kan ta del av sina rabatter och medlemsförmåner vart än uppdragen för dem.

Gynnsamma priser: Med företagsavtal får du och dina kollegor rabatt på alla övernattningar hos oss. 

Enkla lösningar: Företagsavtalet kan kopplas till de anställdas medlemskonton, så att de enkelt kan boka sina hotellrum till rabatterade priser på egen hand.

Samhälls- och miljöfokus: Är ditt företag medvetet om sin påverkan på omvärlden? Så bra, det är vi också! Tillsammans med våra gäster jobbar vi ihärdigt för att reducera vårt ekologiska fotavtryck, och vi vill gå i bräschen som ett exempel på hur man kan driva hotell på ett sätt som är bra för samhälle och miljö, genom vårt hållbarhetskoncept som kallas WeCare. Men ta inte bara vårt ord på det - se Sustainable Brand Index™, där Nordic Choice Hotels kontinuerligt har legat på topplistan över mest hållbara hotellkedjor i Sverige och Norge. Läs om WeCare och vad vi gör för att bana väg för en hållbar framtid för hotellindustrin.

 


 
Boka hotell smidigt och enkelt

För att boka hotellrum med företagsrabatt behöver dina anställda vara medlemmar i Nordic Choice Club. Medlemskapet är personligt och det är enkelt att bli medlem på egen hand. Det är självklart gratis och man får en rad förmåner som kan användas både som övernattningsgäst eller om man passerar i förbifarten. Läs mer om och ladda ner appen här.

  

Bli medlem i Nordic Choice Club

 

 
Frågor? Vi har svaren!

Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss om du har frågor kring företagsavtal. Skicka oss ett mejl på agreement@choice.se - vi hörs!

 

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.413.004 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.