Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Om Nordic Choice Hotels

Företagsavtal

Fler och fler företag upptäcker vinsterna med ett företagsavtal hos Nordic Choice Hotels. Här kan du läsa om några av fördelarna.

Intresseanmälan företagsavtal

Fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig med ett förslag på avtal för just ditt företag. 

TILL INTRESSEANMÄLAN >>

 

Vad passar dig och din verksamhet?

Ingen utmaning är för stor eller liten för oss! Vi erbjuder skräddarsydda företagsavtal anpassade till just dig och din verksamhets behov: 

 

4 anledningar att ha företagsavtal hos oss

Täckningen – vi finns på över 100 destinationer i Skandinavien och Baltikum och har över 190 hotell. Det innebär att vi oftast finns på er önskade destination. 

Kostnaden – med ett företagsavtal har du rabatt på allt boende hos oss. 

Enkelheten – genom att koppla rabatten till era anställdas medlemskonton eller webbprofiler kan de själva enkelt boka sitt boende till det rabatterade priset. 

Samhällsansvaret – för oss är det självklart att bidra till ett hållbart samhälle. Vi värnar om miljön, oavsett om det handlar om att minska matavfall och energiförbrukning, reducera vattenanvändningen eller minimera antalet kemikalier. Vi ska reducera vårt ekologiska avtryck och vara en förebild för hur man kan driva hotell och ta hänsyn till miljön. Vi kallar vårt arbete med samhällsansvar för WeCare.

I samarbete med UNICEF samlar vi in pengar til projektet Sweet Dreams Stay, som ger bar som blivit utsatta för människorhandel trygga nätetr och en trygg uppväxt. Dessutom samarbetar vi även med en mängd lokala och globala välgörenhetsorganisationer inom miljö- och samhällsansvar. Med ett företagsavtal hos oss är ni med i laget och hjälper oss med att skapa en bättre värld tillsammans. Läs mer om Nordic Choice Hotels arbete med samhällsansvar.

Boka smidigt och enkelt 

För att boka resor till avtalspris behöver era anställda bli medlemmar i vår kundklubb Nordic Choice Club eller registrera en enkel webbprofil, för att kunna logga in. Medlemskapet i Nordic Choice Club är gratis och ger en rad förmåner, såsom intjäning av bonuspoäng och rabatt hos våra partners. Om medarbetaren inte vill bli medlem eller om företaget inte medger att bonuspoäng från tjänsteresor tillfaller medarbetarans privata konto, kan ni istället registrera en webbprofil så att medarbetaren fortfarande kan boka sina resor på egen hand. Även webbprofilen registreras naturligtvis utan kostnad. 

BLI MEDLEM I NORDIC CHOICE CLUB >>

SKAPA WEBBPROFIL >>

 

Slutar sälja hotellcheckar

Den 1 juni 2018 slutade vi sälja hotellcheckar. Alla hotellcheckar som köpts innan 1 juni 2018 är giltiga och kan användas fram till det utgångsdatum som är angivet på kupongen. 

LÄS MER OM HOTELLCHECKAR

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!

Anmäl dig till våra nyhetsbrev och få ett välkomsterbjudande på upp till 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Signa upp för nyhetsbrev - få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.407.002 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.