Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Om Nordic Choice Hotels

Företagsavtal

Fler och fler företag upptäcker vinsterna med ett företagsavtal hos Nordic Choice Hotels. Här kan du läsa om några av fördelarna.

Intresseanmälan företagsavtal

Fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig med ett förslag på avtal för just ditt företag. 

TILL INTRESSEANMÄLAN >>

 

4 anledningar att ha företagsavtal hos oss

Täckningen – vi finns på över 100 destinationer i Skandinavien och Baltikum och har över 180 hotell. Det innebär att vi oftast finns på er önskade destination. 

Kostnaden – med ett företagsavtal har du rabatt på allt boende hos oss. 

Enkelheten – genom att koppla rabatten till era anställdas medlemskonton eller webbprofiler kan de själva enkelt boka sitt boende till det rabatterade priset. 

Samhällsansvaret – för oss är det självklart att bidra till ett hållbart samhälle. För varje gästnatt hos oss skyddar vi regnskog och vi samarbetar i miljö- och samhällsfrågor med en mängd lokala och globala hjälporganisationer. Med ett företagsavtal hos oss skapar vi en bättre värld tillsammans. 

Mer för företag hos Nordic Choice Hotels 

Webbprofil
För att boka resor till avtalspris behöver era anställda antingen ett medlemskap i vår kundklubb Nordic Choice Club eller en webbprofil att logga in på. Medlemskap i Nordic Choice Club är gratis och ger en rad fördelar när du bor hos oss. Om den anställda inte vill bli medlem eller om företaget inte medger att bonuspoäng från tjänsteresor tillfaller den anställdas privata konto, kan istället en webbprofil registreras för att den anställda fortfarande ska kunna boka sina resor själv. Även webbprofilen registreras naturligtvis gratis. 

BLI MEDLEM I NORDIC CHOICE CLUB >>

SKAPA WEBBPROFIL >>

Hotellcheckar
Våra hotellcheckar är ett bra sätt att hålla koll på resebudgeten. De är också populära presenter till affärsbekanta och vänner. Det går givetvis bra att köpa hotellcheckar även om ni inte har ett företagsavtal med oss. 

LÄS MER OM HOTELLCHECKAR >>

2.210.164.555 28

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK