Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Om Nordic Choice Hotels

Företagsavtal

Fler och fler företag upptäcker vinsterna med ett företagsavtal hos Nordic Choice Hotels. Här kan du läsa om några av fördelarna.

Intresseanmälan företagsavtal

Fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig med ett förslag på avtal för just ditt företag. 

TILL INTRESSEANMÄLAN >>

 

Vad passar dig och din verksamhet?

Ingen utmaning är för stor eller liten för oss! Vi erbjuder skräddarsydda företagsavtal anpassade till just dig och din verksamhets behov: 

 

4 anledningar att ha företagsavtal hos oss

Täckningen – vi finns på över 100 destinationer i Skandinavien och Baltikum och har över 180 hotell. Det innebär att vi oftast finns på er önskade destination. 

Kostnaden – med ett företagsavtal har du rabatt på allt boende hos oss. 

Enkelheten – genom att koppla rabatten till era anställdas medlemskonton eller webbprofiler kan de själva enkelt boka sitt boende till det rabatterade priset. 

Samhällsansvaret – för oss är det självklart att bidra till ett hållbart samhälle. För varje gästnatt hos oss skyddar vi regnskog och vi samarbetar i miljö- och samhällsfrågor med en mängd lokala och globala hjälporganisationer. Med ett företagsavtal hos oss skapar vi en bättre värld tillsammans. 

Boka smidigt och enkelt 

För att boka resor till avtalspris behöver era anställda bli medlemmar i vår kundklubb Nordic Choice Club eller registrera en enkel webbprofil, för att kunna logga in. Medlemskapet i Nordic Choice Club är gratis och ger en rad förmåner, såsom intjäning av bonuspoäng och rabatt hos våra partners. Om medarbetaren inte vill bli medlem eller om företaget inte medger att bonuspoäng från tjänsteresor tillfaller medarbetarans privata konto, kan ni istället registrera en webbprofil så att medarbetaren fortfarande kan boka sina resor på egen hand. Även webbprofilen registreras naturligtvis utan kostnad. 

BLI MEDLEM I NORDIC CHOICE CLUB >>

SKAPA WEBBPROFIL >>

 

Hotellcheckar

Våra hotellcheckar är ett bra sätt att hålla koll på resebudgeten. De är också populära presenter till affärsbekanta och vänner. Självlart kan du köpa hotellcheckar även om du inte har ett företagsavtal hos oss. 

LÄS MER OM HOTELLCHECKAR >>

2.311.63.057 21

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK