Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Om Nordic Choice Hotels

Företagsavtal

Fler och fler företag upptäcker vinsterna med ett företagsavtal hos Nordic Choice Hotels. Här kan du läsa om några av fördelarna.

Intresseanmälan företagsavtal

Fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig med ett förslag på avtal för just ditt företag. 

TILL INTRESSEANMÄLAN >>

 

4 anledningar att ha företagsavtal hos oss

Täckningen – vi finns på över 100 destinationer i Skandinavien och Baltikum och har över 210 hotell. Det innebär att vi oftast finns på önskad destination. 

Kostnaden – med ett företagsavtal har du rabatt på allt boende hos oss. 

Enkelheten – genom att koppla rabatten till de anställdas medlemskonton eller webbprofiler kan de själva enkelt boka sitt boende till det rabatterade priset. 

Samhällsansvaret – för oss är det självklart att bidra till ett hållbart samhälle. Vi värnar om miljön, oavsett om det handlar om att minska matavfall och energiförbrukning, reducera vattenanvändningen eller minimera antalet kemikalier. Vi ska reducera vårt ekologiska avtryck och vara en förebild för hur man kan driva hotell och ta hänsyn till miljön. Vi kallar vårt arbete med samhällsansvar för WeCare. Med ett företagsavtal hos oss är du med i laget och hjälper oss med att skapa en bättre värld tillsammans. Läs mer om Nordic Choice Hotels arbete med samhällsansvar.

Boka smidigt och enkelt 

För att boka resor till avtalspris behöver era anställda bli medlemmar i vår kundklubb Nordic Choice Club, för att kunna logga in. Medlemskapet i Nordic Choice Club är gratis och ger en rad förmåner, såsom intjäning av bonuspoäng och rabatter hos våra partners.  

BLI MEDLEM I NORDIC CHOICE CLUB >>

Nordic Choice Hotels app

Som medlem i vår kundklubb eller med en webbprofil bokar du smidigt hotellvistelser till avtalspris i vår app. I appen får du även översikt över alla kommande bokningar, tillgång till Min sida med all information kring ditt medlemskap samt många fler funktioner. Läs mer och ladda ner appen här.

Frågor? Vi har svaren!

Varmt välkommen att kontakta oss om du har allmänna frågor kring företagsavtal, skicka oss ett mail på agreement@choice.se.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.564.412.004 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.