Gå till huvudsida
Stäng

Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Uppgradera till nyare version Visa inte detta meddelande igen

Om Nordic Choice Hotels

Koncernledning

Torgeir Silseth
Koncernchef

Torgeir var administrerande direktör vid Quality Hotel Hafjell från 1991 till 1996. Han blev därefter anställd som skandinavisk driftdirektör fram till 1999 då han tillträdde som Vice Koncernchef och tog över som Administrerande direktör 2006. Torgeir är utbildad vid Norsk Hotellhøgskole i Stavanger.

Bjørn Arild Wisth
Deputy CEO

Bjørn Arild har närmast varit partner och VD i Hartmark Consulting, som är ett av Norges ledande konsultföretag. Han har mer än 14 års erfarenhet av rådgivning inom företagsutveckling, strategi och ledning för norska och internationella företag. Wisth är utbildad statsvetare från Universitetet i Oslo och University of Wales.

Helén Borchgrevink
Chief Financial Officer

Helén kommer från en anställning som ekonomi- och HR-direktör hos Telenor Telehuset. Hon har flera års erfarenhet från ledarpositioner inom ekonomi och administration i olika branscher, både i Norge och internationellt. Helén är utbildad i handelsekonomi vid Handelsakademiet/Oslo Handelshøyskole och har studerat ledning och strategi vid London Business School och Budapest University of Economic Sciences.

Arne O. Haugen
Koncerndirektör Comfort Hotel®

Arne har över 20 års erfarenehet från branschen och 15 år inom Nordic Choice Hotels. Han var direktör för olika hotell innan han 2007 fick ansvaret för HR och CSR. I juni 2012 tillträdde Arne som direktör för Comfort Hotel Skandinavia. Arne är utbildad vid Norsk Hotellhøgskole i Stavanger.

Eivind Tangvik
Koncerndirektör Quality Hotel™ & Quality Resort™

Eivind har över 25 års erfarenhet från branschen, flera år som administrerande direktör vid olika hotell, 3 år som regionsdirektör för Nordic Choice Hotels i mitt- och nordnorge och 4 år som driftdirektör i Nordic Choice Hotels. 2005 tillträdde han som direktör för Quality Hotel, och den 1 januari 2013 blev han koncerndirektör för Quality Resort. Eivind har en Bachelor-examen inom Hotel Management vid Norsk Hotellhøgskole i Stavanger.


 

Katalin Paldeak
Koncerndirektör Clarion Hotel®

Katalin var senast administrerande direktör för Grand Hotel i Stockholm under perioden 2001-03. Dessförinnan var hon hotellchef i tre år på samma hotell. Hon har bred hotellerfarenhet, bland annat från Diplomat Hotels och Good Morning Hotel. Katalin har varit anställd hos Nordic Choice Hotels sedan 2004. Katalin är utbildad civilekonom vid Handelshögskolan i Göteborg och har gått kurser på bland annat IFL och Cornell University i USA. Mellan 2002-2004 var hon styrelsemedlem i Servera och är nu styrelsemedlem i Åhlens AB, som båda tillhör Axel Johnson AB.

Trond Bastiansen
Koncerndirektör Clarion Collection®

Trond började inom Nordic Choice år 2007, och var i tre år driftsdirektör med ansvar för Qualityhotellen i Norge. Under perioden 1997 – 2007 var han vice administrerande direktör i Dolly Dimples restaurangkedja. Innan det var han högskolelektor och dekan för Norsk Hotellhøgskole i Stavanger. Trond har en Masterexamen i internationell hotelladministration från Norsk Hotellhøgskole och Cornell University.

1.913.149.030 21