Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel 33

Oslo,  Norge

Quality Hotel 33 är ett konferenshotell med 242 hotellrum, 17 konferensrum, kostnadsfri parkering och Top Floor Restaurant & Bar med panoramautsikt över Oslo. Du hittar oss vid Ökern, endast 11 minuter med tunnelbana från centrala Oslo.

Quality Hotel 33 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel 33

64% gäster rekommenderade detta hotell.

baserat på 195 gästomdömen.
3,5
Läge
4
Sovkvalitet
4
Service
4
Standard
4
Rum
4
Renlighet
5

Erik från Dalarna, Sverige

den 29 september 2015, Dalarna County, Sweden, erikxx2015

Rum 724 var utmärkt, men trafiken från riksvägen utanför hotellet hördes väl hela tiden. Närhet till buss och tunnelbana var bra. Bra frukosttider och bra service. Bra service också i restaurangen. Ko…

Rum 724 var utmärkt, men trafiken från riksvägen utanför hotellet hördes väl hela tiden. Närhet till buss och tunnelbana var bra. Bra frukosttider och bra service. Bra service också i restaurangen. Kommer tillbaka igen om 2 veckor.

Svar från ägaren

den 30 september 2015

Hei og takk for review, Så hyggelig å høre at du kommer tilbake straks, vi gleder oss til å hilse deg velkommen tilbake!

Läs mer
3

Hyggligt hotell

den 7 september 2015, Stockholm, Sverige, Liza P

Helt ok rum. Dusch/toa har glasdörr som inte ger någon "privacy". Frukosten var ok, man kunde beställa frukostpåse - men ingen visste vad som ingick. Service i restaurangen väldigt svajig, allt var s…

Helt ok rum. Dusch/toa har glasdörr som inte ger någon "privacy". Frukosten var ok, man kunde beställa frukostpåse - men ingen visste vad som ingick. Service i restaurangen väldigt svajig, allt var slött och långsamt. Vi fick vänta 1,5 timma på maten. Fin utsikt från restaurangen.

Svar från ägaren

den 18 september 2015

Hei, Vi skal sørge for at frokost personalet blir informert om matpakker, takk. Servicen pleier ikke å ta så lang tid som du nevner, kom gjerne tilbake så skal vi bevise dette:-) Jeg er glad du har et hyggelig inntrykk av oss. Velkommen igjen!

Läs mer
3

Form före funktion?

den 2 augusti 2015, , SofiaGbg

Rent och fint ganska nyrenoverat hotell. Dock stort minus för designen av toaletten. Den stängs inte av en dörr utan av en glasskiva med flera centimeters öppning även när den är stängd. Ingen ljud- e…

Rent och fint ganska nyrenoverat hotell. Dock stort minus för designen av toaletten. Den stängs inte av en dörr utan av en glasskiva med flera centimeters öppning även när den är stängd. Ingen ljud- eller luktisolering. Vem har hittat på detta? Den vänliga kvinnan i receptionen sa att hon förstod att jag tyckte att designen var "utmanande". Det är ju också ett sätt att se det, men rum med täta toalettdörrar fanns enligt henne inte på hotellet. God frukost för att vara på ett budgethotell. Läget är acceptabelt p g a av närhet till tunnelbanan, men ändå trist klämt mellan motorväg och industriområde.

Svar från ägaren

den 3 augusti 2015

Hei, Takk for din review. Glad du i det store hele hadde et fint opphold. VI er klar over utfordring med dører på badene. Vi jobber med en løsning for å få byttet ut baderomsdørene løpende tl tette dører. Velkommen tilbake!

Läs mer
4

Stabilt hotell

den 5 juli 2015, Västerås, Västmanlands Län, Sweden, Anton W

Vi bodde på hotellet en natt. Rummet var ganska litet för fyra personer. Dock så levde det upp till våra förväntningar. Personalen var trevlig och frukosten på morgonen höll en bra standard. Det är nä…

Vi bodde på hotellet en natt. Rummet var ganska litet för fyra personer. Dock så levde det upp till våra förväntningar. Personalen var trevlig och frukosten på morgonen höll en bra standard. Det är nära till tunnelbanan så man kan lätt ta sig ner till centrala delarna på en halvtimme. Gott om parkeringsplatser för den som kommer med bil.

Svar från ägaren

den 7 juli 2015

Hei Så bra at du og familien hadde et fint opphold hos oss og takk for din review. Velkommen tilbake!

Läs mer
5

Väldigt bra

den 15 juni 2015, Katrineholm, Sweden, persa_music

Hela familjien var väldigt nöjd och det gäller rum, frukost och service. Tista luftiga rum, bekväma sängar stor badrum. Frukostbord var väldigt bra planerad för dem små och stora med allt som man be…

Hela familjien var väldigt nöjd och det gäller rum, frukost och service. Tista luftiga rum, bekväma sängar stor badrum. Frukostbord var väldigt bra planerad för dem små och stora med allt som man behöver för att starta dagen.Snabba hissar som är väldigt tista.

Svar från ägaren

den 25 juni 2015

Hei og takk for din review. Fint at hele familien hadde et fint opphold hos oss. Velkommen tilbake!

Läs mer
2.260.167.953 23

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK