Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Edvard Grieg

Quality Conference

Boka konferens 

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan
på +47 55 98 00 00 eller via 
conference.q.bergen@choice.no

Quality Hotel Edvard Grieg arrangerar allt från små möten till stora konferenser, kongresser och produktlanseringar. En mötesplats för människor på väg som vill jobba ostört och få mycket uträttat, 3 km från Bergens flygplats Flesland.

Planering och genomförande

Vi hjälper dig att arrangera en välplanerad konferens allt utifrån dina önskemål. Det enda du behöver fokusera på är innehållet, vi tar hand om resten! Vi hjälper dig med allt från mat och dryck till belysning, luft, teknik och möblering i mötesrummen.

Snart Vestlandets största konferenshotell 

Just nu bygger vi en helt ny konferensavdelning i två plan: totalt 20 mötesrum och en bankettsal på ca 1000 kvadratmeter kommer stå färdigt i maj 2015. På grund av ombyggnationen är vår nuvarande konferenskapacitet begränsad, kontakta oss gärna om du har frågor kring detta.

Aktiviteter

Vill ni hitta på något kul i samband med konferensen? Vi hjälper även till att anordna en mängd olika aktiviteter och upplevelser före, mitt i, eller efter konferensen, skräddarsydda för just era behov. 

 

 

2.200.163.775 24

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK