Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Entry Kolbotn ,  Norge

Se alla hotell i Kolbotn, Norge

Quality Hotel Entry

Kolbotn,  Norge

Quality Hotel™ Entry ligger i Kolbotn, mitt emellan Tusenfryd och Oslo centrum. Från Oslo C tar det 10-15 min med bil. Hotellets konferensavdelning lämpar sig väl för stora eller små konferenser och trädgården är perfekt för såväl events som barnlek.

Quality Hotel Entry 3 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Entry

Under en lång konferensdag behöver man energipåfyllning. Ett Quality Break helt enkelt. För att inte tala om en god lunch och en härlig middag.

Quality Break

Vi vet att en konferens kan vara krävande och tar hänsyn till det med våra Quality Breaks. Det innebär fri tillgång till kaffe, te, frukt, popcorn och mjukglass hela dagen för alla konferensgäster. En perfekt möjlighet för att hämta lite extra energi när man behöver det som mest.

Konferensmeny

Vi på Quality Hotel Entry erbjuder alltid en konferensmeny baserad på säsongens råvaror. Kontakta oss gärna för menyförslag. 

Betty

I vår lokal Betty, som är en del av restaurangen, kan du njuta av mat och dryck i en informell miljö. Här finns plats för upp till 200 gäster och här kan vi servera lunchbuffé för konferensgäster. Vi har även en uteservering som vi öppnar när vädret tillåter. 

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan 
på +47 66 99 78 00 eller via q.entry@choice.no

Quality Meeting Advisor

Linda Øverby
linda.overby@choice.no

2.460.224.000 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.