Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Klubben

Event

Kapacitet

Nedan visas maxkapaciteten i våra största eventlokaler.

Klubben Hall

Långbord: 500 personer
Runda bord: 350 personer

Ballsalen

Långbord: 150 personer
Runda bord: 80 personer

Blanca

32 personer

Sand

32 personer

Boka event

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan via
 q.klubben@choice.no eller på telefon 
+47 33 35 97 00. 

Letar du efter eventlokaler i Tönsberg? Välkommen till Quality Hotel Klubben, ett av traktens mest välkända eventhotell. Vi ordnar allt från bröllop till shower, mässor och fester. 

Många möjligheter

Vi kan mycket mer än kurser och konferenser. Våra lokaler kan även användas till arrangemang som mässor, julbord, firmafester, konfirmationer, födelsedagar och bröllop. På samma professionella sätt som vi tar hand om er konferens ser vi också till att allt löper problemfritt under ert evenemang. Vi har ordnat shower och stora produktioner sedan 1968. Hos oss finns alla möjligheter och vi skräddarsyr eventet efter dina önskemål. 

Vi täcker alla behov

Från 1200 personer i Klubben Hall till små sammankomster för 10 personer. Vi har lokaler för alla tillfällen och modern teknik. Kontakta oss för mer information, bokning och planering.  

Sommarshow

Quality Hotel Klubben är synonymt med show i Norge. Allra mest berömda är de årliga sommarshowerna som arrangeras varje sommar. Här har de största namnen inom showbiz stått på scenen i snart 50 år – och det ska vi fortsätta med i minst 50 år till!

2.180.162.605 24

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK