Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Asker, Norge

Quality Hotel Leangkollen

Asker,  Norge

Quality Hotel Leangkollen är ett konferenshotell inbäddat i natursköna omgivningar av skog och äppelträd. Hotell ligger i Asker, endast en halvtimme från centrala Oslo med utsikt över Oslofjorden. Här finns alla möjligheter för en lyckad konferens.

Quality Hotel Leangkollen 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Leangkollen

På Quality Hotel Leangkollen kan du anordna möten, konferenser och event i natursköna omgivningar, endast 30 minuter från Oslo.

Miljö för upplevelse

Vill du anordna konferens, fest eller event nära Oslo, men med naturen inpå knuten? Välkommen till Quality Hotel Leangkollen! Vi skapar den perfekta inramningen för dig och dina kollegor så att er upplevelse hos oss blir både effektiv och minnesvärd.

Vi hjälper dig hela vägen

Hos oss får du den allra bästa hjälpen med planering och genomförande av såväl små som stora möten och konferenser. Vi har en engagerad, glad och tillmötesgående personal som finns här för dig hela vägen.

Mötesrum och konferenslokaler

Hotellet har 17 konferenslokaler och mötesrum i olika storlekar, och kan täcka de flesta behov - allt från intima möten till stora konferenser.

Quality Breaks

I anslutning till konferenslokalerna finns trevliga utrymmen för en bensträckare eller en kopp kaffe med gott fikabröd. Här finns dessutom frukt, vatten, kaffe, te, mjukglass och popcorn som vi bjuder på under konferensdagen för att hålla humöret på topp. Läs mer om mat och dryck här >>

Eventlokaler

Fest, konfirmation, bröllop, årsmöte, mässa eller annat stort event? Vi har eventlokaler i alla storlekar. Förverkliga ditt drömevent på Quality Hotel Leangkollen! 

 

 

 

 

 

 

Boka konferens 

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan
på +47 66 76 70 00 eller via q.leangkollen@choice.no

2.311.63.057 22

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK