Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Lulea, Sverige

Quality Hotel Luleå

Luleå,  Sverige

Quality Hotel Luleå är det perfekta konferens- och nöjeshotellet för dig som vill bo centralt i Luleå. Mingla i baren och besök populära Cook's Krog. Hos oss finns konferensmöjligheter för upp till 230 deltagare, parkering och inomhuspool.

Quality Hotel Luleå 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Luleå

70% gäster rekommenderade detta hotell.

baserat på 250 gästomdömen.
4,5
Läge
4
Sovkvalitet
4,5
Service
4
Standard
4
Rum
4,5
Renlighet
5

Genuint bemötade!

den 27 maj 2016, Luleå, Sverige, 220ingelaf

Topphotell och ett mycket trevligt och personligt bemötande. En genuin känsla förmedlades av personelen att de verkligen gillar sitt jobb och sitt hotel! Semetser i Luleå? Ta in på Quality Hotell Lule…

Topphotell och ett mycket trevligt och personligt bemötande. En genuin känsla förmedlades av personelen att de verkligen gillar sitt jobb och sitt hotel! Semetser i Luleå? Ta in på Quality Hotell Luleå så blir det toppen!
Läs mer
4

Toppen bra!

den 25 maj 2016, Luleå, Sverige, 94annaj

Fräscha rum, kanske en aning trånga. Städningen var på topp! Frukosten var supergod, saknade nog inget! Positivt överraskad av vistelsen! Hotellet ligger bra till mitt i stan. Kan tänka mig att bo här…

Fräscha rum, kanske en aning trånga. Städningen var på topp! Frukosten var supergod, saknade nog inget! Positivt överraskad av vistelsen! Hotellet ligger bra till mitt i stan. Kan tänka mig att bo här med familjen nästa gång!

Svar från ägaren

den 26 maj 2016

Hej! Tack för ditt fina omdöme om oss. Det värmer! Hjärtligt välkommen åter med din familj nästa gång!

Läs mer
4

Frukost-wow

den 22 maj 2016, Luleå, Sverige, Lars S

Mycket bra frukost på morgonen, brett sortiment, ingenting fattades. Ett plus är att frukosten serveras i lokal som gatuplan så du kan se gatuliv och rörelse medans du äter frukost. Kort och gott en b…

Mycket bra frukost på morgonen, brett sortiment, ingenting fattades. Ett plus är att frukosten serveras i lokal som gatuplan så du kan se gatuliv och rörelse medans du äter frukost. Kort och gott en bra start på dagen. Jag kan bara rekomendera att bo hos Quality Hotell i Luleå.

Svar från ägaren

den 24 maj 2016

Hej Lars! Tack för dina fina ord om oss! Vi önskar dig hjärtligt välkommen åter snart igen!

Läs mer
5

Bra cityhotell i norr !

den 22 maj 2016, Bangkok, Thailand, Annika G

Mitt i city, trevlig personal, god frukost! Lite livat på gatan utanför, men det var en ljus sommarnatt och det är ju inte hotellet fel. I city of Luleå är det vad man kan vänta sig. Kan rekommendera…

Mitt i city, trevlig personal, god frukost! Lite livat på gatan utanför, men det var en ljus sommarnatt och det är ju inte hotellet fel. I city of Luleå är det vad man kan vänta sig. Kan rekommendera detta hotell !

Svar från ägaren

den 24 maj 2016

Hej Annika! Tack för ditt fina omdöme! Välkommen åter!

Läs mer
4

Ronny P

den 22 maj 2016, Nordmaling, Sverige, ronnyp958

Läget bra, mitt i stan , nära domkyrkan Proffsigt bemötande av alla anställda som jag kom i kontakt med. Personligen uppskattade jag "skoputsmaskinen". Kanske är det dags att byta golvmattan i koridor…

Läget bra, mitt i stan , nära domkyrkan Proffsigt bemötande av alla anställda som jag kom i kontakt med. Personligen uppskattade jag "skoputsmaskinen". Kanske är det dags att byta golvmattan i koridorer, fräsare och mera neutralt ( men smaken är som baken - delad ).

Svar från ägaren

den 24 maj 2016

Hej Ronny! Tack för ditt omdöme om oss och trevligt att du trivs hos oss! Mattorna är nyligen bytta i korridorerna så det tar ett tag innan vi byter igen! Hjärtligt välkommen åter!

Läs mer
2.311.63.057 27

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK