Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Lulea, Sverige

Quality Hotel Luleå

Luleå,  Sverige

Quality Hotel Luleå är det perfekta konferens- och nöjeshotellet för dig som vill bo centralt i Luleå. Mingla i baren och besök populära Cook's Krog. Hos oss finns konferensmöjligheter för upp till 230 deltagare, parkering och inomhuspool.

Quality Hotel Luleå 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Luleå

70% gäster rekommenderade detta hotell.

baserat på 257 gästomdömen.
4,5
Läge
4
Sovkvalitet
4,5
Service
4
Standard
4
Rum
4,5
Renlighet
3

Centralt budgethotell

den 7 juni 2016, Olofström, Sverige, Jimmie T

Hotellet är ett ok hotell, inte mer. Det är vad du kan förvänta dig av ett "budget" hotell. Frukosten var dock lite extra med fint upplägg, och bra utbud. Så extra plus där! Ska jag upp igen lägger…

Hotellet är ett ok hotell, inte mer. Det är vad du kan förvänta dig av ett "budget" hotell. Frukosten var dock lite extra med fint upplägg, och bra utbud. Så extra plus där! Ska jag upp igen lägger jag nog till någon peng och tar ett lite finare hotell. Men är det bara för snabb övernattning så fungerar det fint.

Svar från ägaren

den 9 juni 2016

Hej Jimmie, Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme om oss här på Tripadvisor. Jag skulle uppskatta om du kontaktade mig på: booking.q.lulea@choice.se så att jag får höra lite mer om din vistelse hos oss. Ange gärna när det var du bodde hos oss. Ha en bra dag och vi hörs! /Nathalie C

Läs mer
2

Hyfsat hotell

den 5 juni 2016, , Louise S

Ett bra hotell med centralt läge. Nära till allt. Bra frukostbuffé och en av de bästa frukostvärdinnorna jag sett. Hon plockade och servade hela tiden. Så snart någon lämnade matsalen, dukades borden…

Ett bra hotell med centralt läge. Nära till allt. Bra frukostbuffé och en av de bästa frukostvärdinnorna jag sett. Hon plockade och servade hela tiden. Så snart någon lämnade matsalen, dukades borden av och torkades rena. Allt fylldes på innan det tagit slut. Fantastiskt! Bra rum, sköna sängar. Handdukarna trasiga och fransiga. Inga badrumsmattor. Receptionisterna bör fundera på om de ska jobba kvar. Bemödade sig inte om att se till att rummen (vi hade två rum) låg mittemot varandra. Dessutom avslutade hon med att "poolen har kallt vatten, så den är mest för att svalka av sig efter bastun". Det framgick inte av beskrivningen av hotellets faciliteter.

Svar från ägaren

den 7 juni 2016

Hej! Tack för ditt omdöme om oss! Vi är glada att ni trivdes hos oss och att ni är nöjda med upplevelsen i frukosten. Vad gäller receptionisterna så är har vi tagit åt oss av kritiken och uppenbarligen finns det saker vi bör jobba med i framtiden. Hjärtligt välkomna åter vid er nästa vistelse i Luleå!

Läs mer
4

Norrlands trippen

den 4 juni 2016, Sundsvall, Sverige, jerryc859

Bra rums kvalitet. Hög standard i restaurangen och frukost matsalen. Städpersonalen är proffsig. Receptionen får ni bilda er en egen uppfattning om. Överlag ett bra besök på detta hotell. Njut av vi…

Bra rums kvalitet. Hög standard i restaurangen och frukost matsalen. Städpersonalen är proffsig. Receptionen får ni bilda er en egen uppfattning om. Överlag ett bra besök på detta hotell. Njut av vistelsen i Luleå.

Svar från ägaren

den 7 juni 2016

Hej! Tack för ert omdöme om oss! Hjärtligt välkomna åter snart igen!

Läs mer
3

Utmärkt service och frukost men nedgånget

den 3 juni 2016, Malmö, Sverige, Troddel

Utmärkt läge vid stadsparken och gågatan, men något störande nattliv. Personalen var fantastiskt hjälpsam, ansträngde sig verkligen för att ordna med spjälsäng och boka in oss på utflykt. Utmärkt fruk…

Utmärkt läge vid stadsparken och gågatan, men något störande nattliv. Personalen var fantastiskt hjälpsam, ansträngde sig verkligen för att ordna med spjälsäng och boka in oss på utflykt. Utmärkt frukost som börjar redan 04.40 på vardagar. Stabilt WiFi. Rummen däremot nedgångna, hotellet behöver renoveras. Ingen luftkonditionering på rummen vilket på sommaren ställer till det eftersom öppna fönster släpper in både ljud och ljus. Se upp för badrummens golvbrunn - när jag tömde ett badkar blev det sjöblött på golvet och ett par av mina viktiga artiklar förstördes. Mestadels positiv helhetsupplevelse, men inte vidare prisvärd vistelse.

Svar från ägaren

den 7 juni 2016

Hej! Det var mycket trevligt att ha er här och tack för ert fina omdöme om oss! Hjärtligt välkomna åter igen! Med vänliga hälsningar!

Läs mer
5

Genuint bemötade!

den 27 maj 2016, Luleå, Sverige, 220ingelaf

Topphotell och ett mycket trevligt och personligt bemötande. En genuin känsla förmedlades av personelen att de verkligen gillar sitt jobb och sitt hotel! Semetser i Luleå? Ta in på Quality Hotell Lule…

Topphotell och ett mycket trevligt och personligt bemötande. En genuin känsla förmedlades av personelen att de verkligen gillar sitt jobb och sitt hotel! Semetser i Luleå? Ta in på Quality Hotell Luleå så blir det toppen!

Svar från ägaren

den 31 maj 2016

Hej! Vad glada vi blir för ditt fina omdöme om oss. Välkommen åter nästa gång ni kommer till Luleå! :)

Läs mer
2.320.94.000 25

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK