Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

OMDÖMEN


Genomsnittligt besöksbetyg

baserat på 91 gästomdömen.

4

70% gäster rekommenderade detta hotell.
3,5
Standard
4
Service
4,5
Läge
4
Renlighet
4
Rum
4
Sovkvalitet

5

Toppen hotell

den 2 mars 2015, Piteå, 89johnny

Rena, fräscha och moderna rum. Mycket trevlig och hjälpsam personal. Toppenläge mitt i stan. Jättegod och variationsrik frukost. Mycket bra med restaurang och bar i huset. Rekommenderas varmt. Superbr...

Rena, fräscha och moderna rum. Mycket trevlig och hjälpsam personal. Toppenläge mitt i stan. Jättegod och variationsrik frukost. Mycket bra med restaurang och bar i huset. Rekommenderas varmt. Superbra weekend.
Läs mer Stäng

3

Bra läge

den 27 februari 2015, Gallivare, Sverige, Patrikolof

Nyrenoverat med bra läge. Trevlig personal i receptionen. Det som drar ned betyget är för det första om du har oturen att hamna på våning två som är orenoverad med gamla rum där det luktar mögel i bad...

Nyrenoverat med bra läge. Trevlig personal i receptionen. Det som drar ned betyget är för det första om du har oturen att hamna på våning två som är orenoverad med gamla rum där det luktar mögel i badrummen. Det andra är deras restaurang (invit)där maten är katastrofalt dålig. Allt som oftast överkokt/stekt och smaklöst. Framför allt buffén (innehållandes 2 rätter/kväll) Har varit så här senaste 3 åren. Ingen skillnad trots påpekande om kvalitet. Ät din middag på något annat ställe.
Läs mer Stäng

5

Luleå välkomnar!

den 26 februari 2015, Luleå, Örjan L

Fin service av personalen. Mycket god och varierad frukost och trevlig och lugn frukostpersonal. Bra läge i Luleå centrum och lätt med taxi att ta sig från och till Kallax. Rummen var välstädade, dock...

Fin service av personalen. Mycket god och varierad frukost och trevlig och lugn frukostpersonal. Bra läge i Luleå centrum och lätt med taxi att ta sig från och till Kallax. Rummen var välstädade, dock var kuddarna för höga, i vart fall, för min smak och önskan.
Läs mer Stäng

5

G-B55

den 24 februari 2015, Pajala, Gun-britt F

Hotellet har perfekt läge i centrum. Rummet var fräscht och fint inrett, med skön säng. Frukosten är mycket bra. Personalen alltid lika trevlig. Har bott många gånger på Quality och alltid varit nöjd.

Hotellet har perfekt läge i centrum. Rummet var fräscht och fint inrett, med skön säng. Frukosten är mycket bra. Personalen alltid lika trevlig. Har bott många gånger på Quality och alltid varit nöjd.
Läs mer Stäng

3

Jobbövernattning

den 18 februari 2015, ,

Helt ok hotell. Centralt läge. Dyr restaurang. Servicen från personalen var utmärkt. Frukosten var allsidig med många olika alternativ. Rummen upplevdes som lite slitna men med bra sängar. Hade inte t...

Helt ok hotell. Centralt läge. Dyr restaurang. Servicen från personalen var utmärkt. Frukosten var allsidig med många olika alternativ. Rummen upplevdes som lite slitna men med bra sängar. Hade inte tid att prova faciliteter som relaxavd.
Läs mer Stäng

2.170.161.986 22

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK