Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Kolbotn, Norge

Quality Hotel Mastemyr

Kolbotn,  Norge

Quality Hotel Mastemyr ligger i Kolbotn, mitt emellan Tusenfryd och Oslo centrum. Från Oslo C tar det 10-15 min med bil. Hotellets konferensavdelning lämpar sig väl för stora eller små konferenser och trädgården är perfekt för såväl events som barnlek.

Quality Hotel Mastemyr 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Mastemyr

Under en lång konferensdag behöver man energipåfyllning. Ett Quality Break helt enkelt. För att inte tala om en god lunch och en härlig middag.

Quality Break

Vi vet att en konferens kan vara krävande och tar hänsyn till det med våra Quality Breaks. Det innebär fri tillgång till kaffe, te, frukt, popcorn och mjukglass hela dagen för alla konferensgäster. En perfekt möjlighet för att hämta lite extra energi när man behöver det som mest.

Konferensmeny

Vi på Quality Hotel Mastemyr erbjuder alltid en konferensmeny baserad på säsongens råvaror. Kontakta oss gärna för menyförslag. 

Betty

I vår lokal Betty, som är en del av restaurangen, kan du njuta av mat och dryck i en informell miljö. Här finns plats för upp till 200 gäster och här kan vi servera lunchbuffé för konferensgäster. Vi har även en uteservering som vi öppnar när vädret tillåter. 

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan 
på +47 66 99 78 00 eller via q.mastemyr@choice.no

Quality Meeting Advisor

Linda Øverby
linda.overby@choice.no

2.311.63.057 23

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK