Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.
Se alla hotell i Skövde, Sverige

Quality Hotel Prisma

Skövde,  Sverige

Quality Hotel Prisma är ett modernt konferens- och familjehotell i hjärtat av Skövde. Centralt beläget vid Boulognerparken och med gångavstånd till Skövde Resecentrum, shoppinggatan och restauranger.

Quality Hotel Prisma 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Prisma

Quality Hotel Prismas konferensfaciliteter sätter själva idéprocessen i centrum. Här ska de bästa idéerna kläckas, lyftas fram och realiseras.

Quality Meeting Advisor

För att du ska få ut det bästa av ditt möte tilldelas varje konferensbokning en egen Quality Meeting Advisor som tar hand om allt från poppande av popcorn till möblering, rätt belysning och mat och dryck. Allt för att våra konferensgäster ska få den ultimata miljön för att släppa loss idéflödet.

Mat och Dryck

Vi på Quality Hotel Prisma vet att pauser är viktiga. Så viktigt att vi fokuserar på att göra dina pauser så bra som möjligt. Vi är stolta över vår konferenslunch som alltid baseras på säsongens råvaror och tillagas med omtanke och kärlek. Vi har även egna glass- och popcornmaskiner där du när som helst kan förse dig med läckra godsaker. Allt för att ge dig energi för en bra arbetsdag! Läs mer om mat och dryck här.

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågning
på +46 500 48 80 00 eller via q.prisma@choice.se.

2.390.66.000 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.