Quality Hotel Prisma Skövde ,  Sverige

Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.
Se alla hotell i Skövde, Sverige

Quality Hotel Prisma

Skövde,  Sverige

Välkommen till Quality Hotel™ Prisma - ett modernt konferens- och familjehotell i hjärtat av Skövde. Centralt beläget vid Boulognerparken och med gångavstånd till Skövde Resecentrum, shoppinggatan och restauranger.

Quality Hotel Prisma 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Quality Hotel Prisma

Quality Hotel Prismas konferensfaciliteter sätter själva idéprocessen i centrum. Här ska de bästa idéerna kläckas, lyftas fram och realiseras.

Konferenslokaler

Quality Hotel Prismas konferensavdelning har 3 grupprum och 2 ljusa och flexibla konferensrum för upp till 80 personer. Lokalerna kan anpassas efter dina behov och önskemål. Läs mer om vår konferenslokaler här.

Quality Meeting Advisor

För att du ska få ut det bästa av ditt möte tilldelas varje konferensbokning en egen Quality Meeting Advisor, en projektledare som utefter era behov och önskningar skräddarsyr det perfekta arrangemanget tillsammans med er. Projektledaren finns även på plats under arrangemanget för att gå igenom dagens agenda, teknik och tillgodose andra önskemål som kan dyka upp under dagen. Allt för att våra konferensgäster ska få den ultimata miljön för att släppa loss idéflödet.  

Mat och Dryck

För att kreativiteten skall vara på topp under hela konferensen krävs ny energi i form av god mat och många fikapauser. Ett Quality Break helt enkelt! 

Som konferensgäst har du alltid tillgång till kaffe,te, frukt och det bästa av allt - popcorn och mjukglass. Att göra sin egen mjukglass är en härlig känsla även för oss vuxna!

Vi är stolta över vår konferenslunch som alltid baseras på säsongens råvaror och tillagas med omtanke och kärlek. Läs mer om mat och dryck här.

Event och Aktiviteter

Vill ni samla kollegorna för ett årsmöte, anordna en kickoff eller en trevlig festmiddag? Våra lokaler är flexibla och kan användas till mycket. Läs mer om våra eventmöjligheter här.

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågning
på +46 500 48 80 00 eller via q.prisma@choice.se.

2.450.194.000 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.