Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Quality Hotel Ulstein

Mat och dryck

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan 
på +47-70 01 30 00 eller via solveig.ulstein@choice.no

Mat och dryck är en stor del av totalupplevelsen under en konferens. Vi på Quality Hotel Ulstein vill att pauserna ska ge er avkoppling och påfyllning av nödvändig energi. Därför satsar vi på mat och dryck av goda råvaror. Vi erbjuder både frukost, lunch, middag och fika för våra konferensgäster. 

Quality Break

Det är inte möjligt att planera allt i förväg. När deltagarna börjat tappa koncentrationen kan det behövas en bensträckare och en kopp kaffe även om det inte står på schemat. Just därför står vår Quality Break-buffé uppdukad under hela dagen. Där serverar vi kaffe, te, juice, färsk frukt, småkakor, popcorn och favoriten mjukglass med olika strössel till. Till detta kan du även beställa smörgåsar, mjuka kakor eller något annat gott om så önskas.

Konferenspaket

Quality Hotel Ulstein erbjuder konferenspaket med trerätters konferensmeny eller med gruppmenyer. Menyerna anpassas efter säsong och tillgängliga råvaror. Om ni väljer ert konferenspaket fårni huvudrätt samt dessert till lunch. För grupper på 30 personer och uppåt erbjuder vi lunchbuffé vid förfrågan. 

Fler måltider

Vårt kök har mycket att erbjuda: Middagar, bufféer, vickningar - vi ordnar det mesta! Kontakta oss för menyförslag och offert.

2.180.162.605 26

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK