Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Allmänna villkor digitala presentkort

1 ALLMÄNT

1.1 Dessa villkor gäller mellan dig och Nordic Choice Commercial Services AB, org.nr 556106-6050 , ("Nordic Choice Hotels") vid köp av digitala presentkort på www.nordicchoicehotels.se ("Webbplatsen").

1.2 Genom att köpa ett presentkort på Webbplatsen godkänner du dessa villkor.

2 BETALNING

2.1 Betalning av presentkort kan göras genom någon av de betalningsmetoder som presenteras på Webbplatsen. Vid betalning av presentkort gäller de betalningsvillkor som tillämpas på Webbplatsen i den mån annat inte framgår av dessa villkor.

2.2 Det lägsta belopp som ett presentkort kan laddas med är 100 SEK och det högsta beloppet som ett presentkort kan laddas med är 250 000 SEK. 

2.3 När köpet av presentkort är genomfört skickas presentkortet till den mailadress du angav i samband med köpet.

3 GILTIGHETSTID

3.1 Presentkort är giltiga i 12 månader från det datum då presentkortet köptes. När giltighetstiden löpt ut kan presentkortet inte längre användas. Det är inte möjligt att förlänga presentkortets giltighetstid.

3.2 Du kan kontakta vår kundservice om du är osäker på hur lång giltighetstid ditt presentkort har kvar.

4 ANVÄNDNING

4.1 Presentkort kan användas som betalmedel på alla Nordic Choice Hotels (och andra bolag inom Nordic Choice Hotels) hotell, restauranger och spa-anläggningar oavsett land. Presentkort är inte personliga och kan därmed användas av en annan person än den som köpt presentkortet.

4.2 Presentkort kan inte användas för att köpa andra presentkort.

4.3 Vid avbokning eller liknande sker återbetalning till samma presentkort som användes vid bokningen eller köpet. Återbetalning på grund av avbokning eller liknande påverkar inte presentkortets ursprungliga giltighetstid.

4.4 Presentkort kan ej bytas mot kontanter.

4.5 Presentkort kan ej användas som betalmedel på vår hemsida eller app. Vistelser som önskas betalas med presentkort måste därför bokas med en pristyp som betalas på hotellet vid ankomst.

5 PERSONUPPGIFTSBEHANDLING

5.1 Vid köp av presentkort kommer vi att behandla de personuppgifter vi behöver för att kunna uppfylla våra åtaganden enligt dessa villkor och för att betalning med presentkort ska kunna ske. Vid köp av presentkort kommer vi att behandla din mailadress, ditt namn och viss betalningsinformation. Om mottagaren av presentkortet är en tredjepart, behandlar vi mottagarens personuppgifter med grund i vårt berättigade intresse för att kunna leverera presentkortet.

5.2 Nordic Choice Hotels hanterar ditt köp av presentkort i samarbete med GiftUp. Vid köp av presentkort kommer dina personuppgifter att överföras till GiftUp i syfte att möjliggöra användning av presentkortet i enlighet med dessa villkor.

5.3 För behandlingen av personuppgifter gäller i övrigt vad som framgår av våra Allmänna villkor och Sekretesspolicy.

6 ÅNGERRÄTT

6.1 Om du är konsument gäller 14 dagars ångerrätt vid köp av presentkort via Webbplatsen. Ångerrätt innebär att du kan ångra ditt köp av presentkort utan att behöva uppge skäl. Vid godkänt utnyttjande av ångerrätten återbetalas ditt köp av presentkortet. Ångerrätten måste utnyttjas inom 14 dagar från det datum då presentkortet köptes.

6.2 Ångerrätten omfattar inte bokningar av hotell, restauranger eller spa som görs via Webbplatsen.

6.3 Kontakta vår kundservice om du önskar utnyttja din ångerrätt.

7 ÖVRIGT

7.1 Presentkort som av misstag blivit raderade kan under vissa omständigheter ersättas. Kontakta vår kundservice om du vill utforska denna möjlighet.

7.2 Nordic Choice Hotels ansvarar inte för att uppgifter om presentkortet kommer till tredje mans kännedom eller för otillåten användning av presentkortet. Du förbinder dig att utan dröjsmål underrätta Nordic Choice Hotels om du misstänker otillåten användning av presentkortet.

7.3 Vid konflikt mellan dessa villkor och andra villkor ska dessa villkor äga företräde vad gäller köp och användning av presentkort.

7.4 Notera att det för din bokning av hotell, restaurang eller spa gäller separata villkor.

7.5 Svensk rätt ska tillämpas på dessa villkor. Eventuella tvister med anledning av dessa villkor ska avgöras i svensk allmän domstol såvida tvingande regler för konsumentskydd inte anger något annat.

8 KONTAKT

Om du har frågor om presentkort eller dessa villkor kan du kontakta vår kundservice

2.564.413.004 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.