MenyStäng
Nytt, smart & snyggt

Noll poäng – noll problem

– Så här kommer du igång. En nollpunkt är egentligen en bra utgångspunkt, för då kan det bara gå uppåt. Vad sägs om att få en gratis hotellnatt genom något så enkelt som att skaffa ett Nordic Choice Club Mastercard?

Många av oss har kundkort som vi aldrig använder. Vi är passiva medlemmar utan någon särskild status. De flesta kundklubbar liknar varandra: men vissa medlemmar i vissa kundklubbar har det helt enkelt lite bättre än andra. Men det gäller att känna till möjligheterna – och utnyttja dem.

Du har anmält dig Nordic Choice Club. Men känner du till de möjligheter som medlemskapet ger?
För dig som inte gör det har vi satt ihop följande lilla guide för ”insiders”.

Tips 1: Inse hur lätt det är

Modellen är nämligen väldigt enkel. För varje krona du betalar för att bo på hotell får du en bonuspoäng på kontot. Har du noll poäng har du med andra ord aldrig bott på ett Nordic Choice Hotel. Eller så kanske du inte bokade direkt på choice.se eller i appen.

Sensmoral: Välj Nordic Choice Hotels nästa gång du ska bo på hotell – och kom ihåg att boka direkt hos oss samt registrera ditt medlemsnummer. Och vips, så har du lämnat nollpoäng-träsket. Nu finns det bara en väg: Uppåt!

Tips 2: Kortet för dig som vill ha fler förmåner

Med Nordic Choice Club Mastercard får du bonuspoäng på alla dina köp. Du får hela 10 000 välkomstpoäng när du gör ditt första köp inom 30 dagar efter mottagande av kort. Det betyder att du redan då har tjänat ihop tillräckligt med bonuspoäng för en gratis bonusnatt på ett av våra hotell. Med Nordic Choice Club Mastercard får du kortare väg till en högre medlemsnivå. När du söker och får godkänt ett Nordic Choice Club Mastercard blir du automatiskt SILVER-medlem i Nordic Choice Club. För varje månad du gör ett köp kommer du två nätter närmre din nästa nivå, det betyder att din väg till GOLD och PLATINUM blir två nätter kortare varje månad!

Effektiv ränta vid kredit på 15 000 kronor / 12 mnd från 27,78 % till 32,98 % (32,98 % vid årsavgift 595,-). Totalpris från kr 16 984 till 17 284.

Läs mer om förmånerna med Nordic Choice Club Mastercard

Tips 3: Tänk efter före när du hyr bil

Med tanke på miljön bör man inte köra bil i onödan, men är ni många som reser kan det vara praktiskt att hyra bil. Som klubbmedlem får du 1000 poäng varje gång du hyr bil hos Hertz. Dessutom får du 10 % rabatt på bilhyra över hela världen.

När du väl har knäckt poängsamlarkoden kan du även använda dina poäng när du hyr bil. En hyrbil kostar mellan 25 000 och 35 000 bonuspoäng, beroende på bilens storlek. Och har du bott några nätter på hotell, kanske genom jobbet, så har du plötsligt en gratis hyrbil för familjesemestern. Smart?

landscape-hertz

Tips 4: Boka på choice.se

Det här enkla tipset kan bli viktigt i längden. Kom ihåg att alltid boka din hotellvistelse direkt på choice.se – då får du alltid bäst pris och 10 % extra bonuspoäng.

Tips 5: Välj hotellets restaurang när du bor på hotell

Som medlem får du mellan 35 till 125 kr i rabatt, beroende på medlemsnivå, när du äter på hotellets restaurang i anslutning till din vistelse. En restaurangvoucher knyts automatiskt till din Nordic Choice Hotels-app och vips så har du sparat in en slant som du kan använda till något annat kul!

Tips 6: Samla poäng på jobbet och använd dem på semestern

Kanske ska du bo på hotell i samband med möten i Göteborg under den närmsta perioden? Kom ihåg att varje krona ger dig bonuspoäng. Så snart du har tjänat ihop 7 500 bonuspoäng kan du börja använda dem. Använd poängen till en drömhelg med din partner i Stockholm eller Rom!

Och slutligen: Den goda känslan

Som medlem i en kundklubb får du inte bara extra förmåner – du blir samtidigt en del av en större gemenskap. För oss på Nordic Choice Hotels är samarbetet med UNICEF mycket viktigt.
UNICEF uppskattar att det finns 132 miljoner barnarbetare i världen och att 1,2 miljoner barn faller offer för människohandel varje år.

När du har kommit igång med poängsamlandet kan du välja att donera dina poäng till UNICEF och deras arbete med att hjälpa utsatta barn i fattiga länder.

Här kan du läsa mer om hur det fungerar!


P.S. Detta är bara ett urval av vad som kommer med Nordic Choice Club. Här kan du se alla förmåner!

Taggar

Senaste artiklarna

Bra jobbat!

Ditt lösenord har uppdaterats. Nu kan du fortsätta med något roligare, som att boka din drömvistelse!

Please note

Are you sure that you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.