MenyStäng
Äventyr & upplevelser

Lollo & Bernie checkar in på Quality Hotel™ i sommar

Lollo & Bernie gör en repris på fjolårets sommarsuccé! Vings kära maskotar har återigen lämnat de exotiska stränderna för att semestra i Sverige. Se här var du kan träffa dem.

Lollo & Bernie checking in

Vill du ge barnen en oförglömlig sommar? Medelhavssemester blir svårt i år, men Vings kramgoa maskotar, Lollo & Bernie, tar med sig roligheterna norrut istället och checkar in på utvalda Quality Hotel. På sin Sverigeturné och bjuder de in både stora som små till ett späckat semesterprogram! Se turnéprogrammet och vilka destinationer de ska till i sommar här.

Oavsett om ni möter Lollo & Bernie ute på turné eller på ett hotell där de bor i sommar, så kan ni förvänta er följande:

Det här kan barnen glädjas åt

Från att Lollo & Bernie checkar in på hotellet till att de checkar ut så har de, tillsammans med sitt aktivitetsteam, lovat att bjuda på massvis av roliga aktiviteter, äventyr och underhållning för hela familjen. Vad sägs om spännande skattjakter, eller att följa med Lollo & Bernie på alla deras lustiga uppdrag? Varje dag blir det familjeaktiviteter speciellt anpassade för barn mellan 3-7 år, både med och utan Lollo & Bernie. Dagen avslutas sedan med det väldigt populära Mini Discot, där ni får möjlighet till att dansa och visa era bästa dance moves till de roliga Lollo & Bernie-sångerna.

Ni får givetvis tid till att ta semesterfoton med maskotarna och hälsa på dem ordentligt. Kanske ni redan vet att de har en helt ny hälsning i form av en armbågs-high five? Kom förbi, så kan de lära dig den!

Quality_Hotel_Lollo_and_Bernie_karaoke

Let's Go Green med Lollo & Bernie

Lollo & Bernie arrangerar även en populär rundtur där dem hjälper barnen med att sortera skräp i rätt skräpkorg. Så i tillägg till Mini Disco, fotostund, skattjakt och bingo, får barnen också möjlighet att delta i miljöaktiviteten “Let’s Go Green”. Rundturen finns på alla Quality Hotel som Lollo & Bernie besöker.

Quality_Hotel_Lollo_og_Bernie_sjekker_inn

Här checkar Lollo & Bernie in under sommaren

Quality Hotel™ Friends bor de från 13 till 16 maj. Och från början av juni till 15 augusti är Lollo & Bernie tilbaka på plats på Quality Hotel™ Friends i Solna, och checkar också inn på Quality Hotel™ View i Malmö och Quality Hotel™ The Weaver i Göteborg. Bokar ni en vistelse på något av dessa hotell i sommar, blir ni garanterade ett barnvänligt upplägg från morgon till läggdags, onsdag-söndag (måndagar och tisdagar blir Lollo & Bernies helg, men vem vet, kanske har de vägarna förbi lobbyn för att säga hej snabbt ändå).

Fler hotell som Lollo & Bernie besöker i sommar:

Vings maskotar kommer att träffa så många av sina svenska vänner som möjligt i sommar ute på sin turné i landet. Alla familjer som bor på dessa hotell under följande datum kan delta i allt roligt Lollo & Bernie hittar på!

Lollo & Bernie i Norge

Lollo & Bernie reser också runt i Norge i sommar. När gränserna öppnas önskar vi unga och gamla ett varmt välkomnande till att utforska grannlandet i väst. Du hittar en översikt över datum och hotell i Norge här!

Barnerbjudande på alla Quality Hotel™

Har ni inte möjlighet att komma i sommar när Lollo & Bernie är hos oss? Oroa er inte, på Quality Hotel får barn VIP-behandling året runt, i form av barnmenyer med många frestande val, aktivitetshäfte och stämpelkort för glass.

Lollo & Bernie följer självklart Folkhälsomyndighetens rekommendationer och ser till att alla är trygga och har det bra hos oss. Program och erbjudande kan därför ändras med kort varsel för att efterfölja nya rekommendationer. Aktuell information får du vid ankomst.

Taggar

Senaste artiklarna

Bra jobbat!

Ditt lösenord har uppdaterats. Nu kan du fortsätta med något roligare, som att boka din drömvistelse!