Gå till innehåll
Äventyr & upplevelser

En sommar med Lollo & Bernie i Sverige

När solsemestern till de varmare breddgraderna blir inställd får Ving-maskotarna helt enkelt komma till er. Lollo & Bernie ska på Sverigesemester i sommar, och kommer till tre hotell för att leka med barnen. Läs mer här!

Lollo, Bernie & Petter.

Träffa Lollo & Bernie på våra hotell i sommar!

Bestäm träff med Lollo & Bernie!Här kan du boka övernattningar på hotellen som får besök av Lollo och Bernie.

Semestern kan stundtals kännas lång. När barnen vill springa runt och leka, och det enda du vill är att få en lugn stund... Det är då Lollo & Bernie kommer till undsättning! Vings kära maskotar har lämnat de exotiska stränderna för en sommar i Sverige.

Aktiviteter och underhållning för små och stora barn

Barn i åldrarna 0 till 7 år är (i vuxensällskap) inbjudna till Lollo & Bernies barnklubb där det arrangeras mängder av roliga lekar och aktiviteter. Utöver barnklubben kommer björnen och giraffen att mingla runt på hotellet för att hälsa och ta bilder med alla som vill!

För de lite äldre barnen, de mellan 8 och 11 år, finns istället Teen Lounge. Här kan de lära känna nya kompisar, spela pingis och vara med på olika aktiviteter som arrangeras flera gånger om dagen.

Hälsomyndigheternas råd och rekommendationer följs naturligtvis. Aktiviteterna har en maxgräns på hur många barn som kan delta. Om det blir fullt så prioriteras de som har köpt paketet hos Ving. Under onsdagar och söndagar är programmet reducerat. Lollo och Bernie hälsar då på barnen vid 1-2 tillfällen per dag.


Här kan ni träffa Lollo & Bernie

Mellan 26 juni och 26 juli kan ni träffa maskotarna på Quality Hotel™ Friends i Stockholm, Quality Hotel™ View i Malmö och Quality Hotel™ 11 i Göteborg. Boka ditt rum direkt på vår hemsida för att garanterat få bäst pris. Kul för hela familjen från 752 kr! Se alla våra hotell här.

I Norge kan du träffa Lollo & Bernie på Quality Hotel™ Sarpsborg, på Quality Hotel™ Expo som ligger strax utanför Oslo eller på Clarion Hotel® Trondheim.

Varje år träffar tiotusentals barn Lollo & Bernie på våra hotell där de bjuder på mycket lek, bus och dans. Barnens favoriter är även omåttligt populära på Youtube där deras dans har drygt 38 miljoner visningar. Vi vet att det är många barn som ser fram emot att få hänga med Lollo & Bernie igen. Därför känns det väldigt roligt att barnen nu kan träffa våra omtyckta maskotar på hemmaplan. Givetvis genomförs alla aktiviteter i enlighet med myndigheternas riktlinjer, säger Fredrik Henriksson, Kommunikationschef på Ving.


I sommar kostar en extrasäng från bara 99 kronor på ett flertal hotell. Läs mer om det här.

BlogPostView-tagsBarnvänligt
Bestäm träff med Lollo & Bernie!Här kan du boka övernattningar på hotellen som får besök av Lollo och Bernie.