MenyStäng
Äventyr & upplevelser

Träffa Lollo & Bernie i Sverige på höstlovet

Publicerad 20 maj 2020 | Senast uppdaterad 4 september 2020

Lollo & Bernie kommer till två hotell i Sverige på höstlovet för att leka med barnen. Läs mer här!

Lollo, Bernie & Petter.

Träffa Lollo & Bernie på våra hotell på höstlovet!

Lovet kan stundtals kännas lång. När barnen vill springa runt och leka, och det enda du vill är att få en lugn stund... Det är då Lollo & Bernie kommer till undsättning! Vings kära maskotar har lämnat de exotiska stränderna för lite semester i Sverige.

Aktiviteter och underhållning för små och stora barn

Barn i åldrarna 0 till 7 år är (i vuxensällskap) inbjudna till Lollo & Bernies barnklubb där det arrangeras mängder av roliga lekar och aktiviteter. Utöver barnklubben kommer björnen och giraffen att mingla runt på hotellet för att hälsa och ta bilder med alla som vill!

För de lite äldre barnen, de mellan 8 och 11 år, finns istället Teen Lounge. Här kan de lära känna nya kompisar, spela pingis och vara med på olika aktiviteter som arrangeras flera gånger om dagen.

Hälsomyndigheternas råd och rekommendationer följs naturligtvis. Aktiviteterna har en maxgräns på hur många barn som kan delta. Om det blir fullt så prioriteras de som har köpt paketet hos Ving.

Embedded content: https://www.youtube.com/embed/3CdmeB-gYXc


Här kan ni träffa Lollo & Bernie

Mellan 23 oktober och 1 november kan ni träffa maskotarna på Clarion Hotel® Sign i Stockholm och Quality Hotel™ 11 i Göteborg. Boka ditt rum direkt på vår hemsida för att garanterat få bäst pris. Se alla våra hotell här.

I Norge kan du träffa Lollo & Bernie på Quality Hotel™ Skjærgården i Langesund och Quality Hotel™ Sarpsborg.

Varje år träffar tiotusentals barn Lollo & Bernie på våra hotell där de bjuder på mycket lek, bus och dans. Barnens favoriter är även omåttligt populära på Youtube där deras dans har drygt 38 miljoner visningar. Vi vet att det är många barn som ser fram emot att få hänga med Lollo & Bernie igen. Därför känns det väldigt roligt att barnen nu kan träffa våra omtyckta maskotar på hemmaplan. Givetvis genomförs alla aktiviteter i enlighet med myndigheternas riktlinjer, säger Fredrik Henriksson, Kommunikationschef på Ving.

Senaste artiklarna