PrisgarantiMedlemsrabatt 5-15%
Nordic Choice ClubMina bokningarKundservice
Hotell & destinationerMöten & konferenser
Äventyr & upplevelser

Vinter Under Stjärnorna - Stockholms nya Winter Wonderland

Sommarens hit "Stockholm Under Stjärnorna" byter nu kläder och förvandlas från en sommaroas till ett Winter Wonderland. Vinterbio, curling och varma soppor - kom och upplev vintern i Stockholms innerstad.

Vinter Under Stjärnorna
Nu öppnar Vinter Under Stjärnorna

Stockholm Under Stjärnorna blev en succé i sommar med över 300 000 besökare. Nu slår de upp dörrarna igen för en sprudlande vintersäsong fylld med vinteraktiviteter.

Bar- och restaurangkonceptet uppgraderas till en Winter Wonderland edition. Säsongen uppmärksammas med varma drycker och gulaschsoppor som kompletterar det ordinarie utbudet av mat och dryck. Utöver det kommer en del av parken förvandlas till en curlingarena. Där kommer besökarna få tävla mot varandra i Eisstock, en österrikisk version av curling.

Berättar Henrik Jakobsen, ansvarig för Stockholm Under Stjärnorna.

Glögg, gulash, vinterbio och... 5 curlingbanor

Köket och baren har gått in i vinter-mode och serverar varma drycker och soppor med inspiration från alperna. Snökanon, värmande eldstäder och FEM curlingbanor. Ja, det stämmer. En del av den 1200 kvadratmeter stora takparken kommer förvandlas till en curlingarena. Tror du oss inte? Åk dit och se för dig själv! Vinter Under Stjärnorna Curling En av alla curlingbanor. De är inte gjorda av is, men leverar trots det väldigt bra glid.

Vinterbio och konserter

Sommarens populära biosöndagar fortsätter, nu som Vinterbio Under Stjärnorna. Filmer som kommer spelas är The Shining, Nightmare before Christmas och Into the Wild. Självklart kommer konserter av stora och små artister arrangeras. För vad vore en festlig takpark utan grym musik?


Taggar

Senaste artiklarna

Please note

Are you sure that you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.