Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Collection Hotel Bastion

Om hotellet

Hitta till hotellet

Tunnelbana

Stortinget tunnelbanestation, utgång Egertorget.

Buss

Buss 31 eller 30 till hållplats Dronningensgate.

Från Oslo flygplats, Gardermoen

Flygtåget till Oslo S, sedan tunnelbana till Stortinget.

Taxi 

Vi rekommenderar Oslo Taxi, telefon
+47 023 23

Med bil

Se karta och vägbeskrivning här >>

Om Clarion Collection Hotel Bastion

Antal rum

99 st - 199 bäddar

Antal konferens- och mötesrum 

4 stycken - kapacitet från 12 till 100 personer 

Avstånd flygplatser

Olso flygplats, Gardermoen: 54 km, ca 45 min
Sandefjord flygplats, Torp: 118 km, ca 50 min
Moss flygplats, Rygge: 68 km, ca 50 min

Avstånd kollektivtrafik

Ca 5 minuters promenad till tunnelbana, buss och spårvagn.

Om Clarion Collection

 

Clarion Collection Hotel Bastion är ett Oslohotell med en speciell karaktär, unik design och personlig atmosfär. Med inspiration från brittiska boutiquehotell är det som ett andra hem när du är bortrest.

Läge

Hotellet ligger centralt i Kvadraturen, bara ett par minuters promenad från Oslos centralstation Oslo S, paradgatan Karl Johan och Aker Brygge.

Inredning

Vi har lagt ner mycket tanke i rummens design. Hotellrummen stod färdigrenoverade sommaren 2009 och är designade i trendig brittisk boutiquestil. Några av rummen bjuder på utsikt över det nya Operahuset och hamnområdet. Vi har också en flygel med extra läckra rum och sviter. Alla rum i flygeln är inredda med möbler och detaljer hämtade från hela världen.

Historia

När eldsjälen Morten Mørch startade Hotel Bastion på 1990-talet ville han skapa ett av världens bästa hotell. För att lyckas med det reste han världen runt och besökte över 100 hotell för att hämta inspiration. Resultatet är ett hotell med personlig stil och elegant atmosfär. 

Måltider

Hos oss ska du aldrig behöva gå hungrig. Som gäst hos oss får du en god start på dagen med en näringsrik frukost och på eftermiddagen står alltid kaffe, te och hembakat fika framme. När kvällen kommer bjuder vi alla som önskar på kvällsmat.

Mötesrum och konferens 

Har ditt företag ofta behov av hotellrum i Oslo? Om ni söker ett hotell i samband med en konferens eller övernattning i Oslo kan vi erbjuda fördelaktiga företagsavtal. Förutom rabatterat pris på alla våra rum kan ett företagsavtal också ge fördelar som att prioriteras upp på väntelista samt uppgradering till rumstyper med högre standard vid tillgänglighet. Läs mer om konferensmöjligheter och våra mötesrum här >>

 

2.200.163.775 23

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK