Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Våra hotell i Norge

Är du i Norge på semester? Grattis! Här finns många saker att se och göra. Nordic Choice Hotels har ett stort urval av hotell i hela Norge, oavsett om du är på jakt efter ett centralt hotell i Oslo, Bergen, Trondheim eller ska till mindre orter.

Hotell för alla smaker

Cityweekend, spalyx, familjesemester, badresort eller skidhotell i fjällen? Nordic Choice Hotels har ett stort utbud av hotell i hela Norge, från prisbelönta lyxhotell till urbana budgethotell med bästa läget i stan. Ta del av storstädernas shopping, kulturutbud, restauranger och uteliv, eller satsa på mer naturnära boenden med friluftslivet utanför dörren.  

Vi finns i de flesta norska städer

Förutom storstäderna Oslo, Bergen och Trondheim erbjuder vi hotell på många fler destinationer i Norge. Om du vill upptäcka Nord-Norge har vi hotell i både Tromsö och Bodö. I mitten av Norges avlånga land hittar du bland annat Nordic Choice Hotels i Steinkjer, Kristiansund, Molde, samt Ålesund. På Vestlandet hittar du det populära resmålet Stavanger, och i landets södra delar kan du välja och vraka mellan destinationer som Kristiansand, Arendal, Lillehammer, Gjövik, Drammen, Larvik, Sarpsborg, Tönsberg och Fredrikstad.   

44 nationalparker & norrsken

Norge är kanske världens mest kontrastfyllda land; 4 årstider ger oändliga möjligheter till aktiviteter med skidor och skridskor på vintern, strandliv på sommaren, uteliv om våren och jakten på de vackraste färgerna under hösten. Norrmännen har en stor förkärlek till natur och friluftsliv, och med sina storslagna landskap, vyer, fjordar och fjäll är det inte förvånande. Oavsett om du vill upptäcka skogen, gå längs med kusten eller se bergen kan den intresserade välja och vraka mellan hela 44 nationalparker. Om du vill uppleva norrskenet har du störst chanser i norra Norge från slutet av september till mars, medan sommarmånaderna bjuder på solsken och ljus dygnet runt.

Tips på upplevelser

Varför naturen inte är ENDA anledningen att besöka Norge
Norges bästa road trip
Mest familjevänliga skidorterna i Norge
Norges sydkust: Städer och upplevelser från Stavanger till Oslo

Fler länder

Danmark
Finland
Lettland
Litauen
Sverige

Läs mindre
94 hotell i Norge
2.564.411.001 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.