Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Collection Hotel Grand Olav

Trondheim,  Norge

Välkommen till ett trendigt hotell i centrala Trondheim. Hotel Grand Olav ligger i samma hus som konserthuset Olavshallen och är präglat av de många musiker som bott på hotellet. Och för dig som önskar, har vi dukat fram kvällsmat. Det bjuder vi på!

Clarion Collection Hotel Grand Olav 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Grand Olav

Clarion Collection Hotel Grand Olav ligger granne med Trondheims stora konsertlokal Olavshallen och Trondheims Kulturhus. Från hotellet har du nära Trondheims butiker och restauranger. Dessutom bjuder vi alltid på kvällsmat, varje dag. 

Centralt i Trondheim

Att bo hos oss är att leva mitt i Trondheims kulturliv. Här bor du i en trendig miljö, präglad av de många musiker som bott på hotellet. Närheten till konsertlokalen Olavshallen har gjort att hotellet fått smeknamnet "backstage". Runt hörnet från hotellet hittar du Bakklandet, med dess historiska butiker och kaféer. Dessutom har du Trondheims största attraktioner, som Trondheims konstmuseum, Nidaros-katedralen och Munkholmen, på behagligt avstånd.

Vi bjuder på kvällsmat

Hos oss ska du finna lugnet och känslan av att komma hem. Därför bjuder vi dig på en lättare måltid mellan klockan 18 och 21 varje kväll. På så sätt behöver du aldrig oroa dig över middagen och kan alltid räkna med att få något i magen när dagen är slut. 

Hotellbar

På Clarion Collection Hotel Grand Olav kan du slappna av i hotellets bar, trendigt inredd med högblanka ytor och moderna möbler. Här kan du beställa svalkande drycker, öl, vin och snacks. Och glöm inte bläddra i vår jukebox efter dina favoritlåtar.

Mötesrum

Vi erbjuder två mötesrum med kapacitet för totalt 25 personer, i fina lokaler i centrala Trondheim. 

Upplev Trondheim

Vi har samlat våra bästa tips på aktiviteter och sevärdheter i Trondheim. Läs mer och se tipsen här >>

Historia

Clarion Collection Hotel Grand Olav byggdes 1989 och ligger vägg i vägg med konsertlokalen Olavshallen, Trondheims eget kulturhus. En granne som gjort att hotellet genom åren blivit ett populärt boende för många musiker och artister. Från lokala hjältar som Mia Gundersen, Postgirobygget och Åge Alexandersen till internationella storheter som Pavarotti.

Kontakt

  • Kjøpmannsgata 48 7010 Trondheim , Norge
via Google Maps

Hitta till hotellet

Buss/tåg

Buss och tåg till Trondheim centralstation

Från Trondheim Airport, Værnes 

Flygbuss till Trondheim

Taxi

Vi rekommenderar Trøndertaxi,
telefon +47 073 73,
och Norges Taxi,
telefon +47 08000

Om Clarion Collection Hotel Grand Olav

Antal rum

106 rum - 184 bäddar

Antal mötesrum

2 st - totalkapacitet för 35 personer

Avstånd till flygplats

Från Trondheim Airport, Værnes: 30 km, ca 30 min

Avstånd lokaltrafik

Trondheim centralstation: 450 meter

Om Clarion Collection

2.260.167.953 27

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK