Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Collection Hotel Packhuset

Kalmar,  Sverige

Clarion Collection Hotel Packhuset är en unik hotellpärla med vackert läge vid Kalmars gästhamn. Här bor du i ett gammalt hamnmagasin med träbjälkar och havsutsikt. För dig som önskar står kvällsmaten framdukad. Den bjuder vi på!

Clarion Collection Hotel Packhuset 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Packhuset

Välkommen till Clarion Collection Hotel Packhuset, ett charmigt Kalmarhotell med oslagbart läge på kajen. Njut av vackra rum och en fantastisk utsikt över Kalmarsund. Och dessutom bjuder vi på både kvällsmat och eftermiddagsfika - varje dag. 

Brygghotell med Kalmarsund som granne

Hos oss bor du i en anrik hamnmiljö. I hotellet finns flera tavlor och fotografier från Kalmars hamnhistoria. På sommaren lever den närliggande gästhamnen upp, segelbåtarna glider förbi och en härlig regattakänsla sprider sig. Då kan du avnjuta av morgonkaffet på vår bryggaltan. Om vintrarna tar du bäst in utsikten från vår matsal.

Vi bjuder på kvällsmat

Hos oss ska du finna lugnet och känslan av att komma hem. Därför bjuder vi dig på en lättare måltid mellan klockan 18 och 21 varje kväll. På så sätt behöver du aldrig oroa dig över middagen och kan alltid räkna med att få något i magen när dagen är slut.

Nära butiker och restauranger

Clarion Collection Hotel Packhuset ligger vackert beläget vid Kalmars gästhamn, med utsikt över Ölandsbron. Runt hörnet har du Kvarnholmens livliga utbud av restauranger, kaféer och butiker. Hotellet ligger granne med det populära Baronen Köpcenter, som erbjuder det mesta i kläd- och prylväg.

Hotellbar

Slå dig ner i vår lilla bar med fullständiga rättigheter. Sommartid avnjuter du din öl eller ditt glas vin på vår unika bryggaltan, med Kalmarsund kluckande under fötterna och med en bedårande havsutsikt över Ölandsbron.

Koppla av

I vår relaxavdelning finner du en avslappnad atmosfär, behagligt inredd med tillgång till bastu och ett utrymme för avkoppling och umgänge. Slå dig ner i någon av våra sex däckstolar och koppla av med en kall öl eller färsk frukt.

En anrik byggnad från 1700-talet 

Vårt hotell har en lång och spännande historia. Byggnaden härstammar från 1700-talet och renoverades med varsam hand till ett hotell i mitten av 1980-talet. Här kan du ta del av många berättelser från traktens historia. I lobbyn och korridorerna hittar du en utställning om Kalmars hamn och området runt hotellet.

Golfweekend

I Kalmar finns en levande golfkultur. Vi jobbar med fem golfbanor som alla ligger inom fem mil från hotellet och kan erbjuda prisvärda golfpaket!

Kontakt

  • Skeppsbrogatan 26 39231 Kalmar , Sverige
via Google Maps

Hitta till hotellet

Buss/tåg

Kalmar centralstation

Från Kalmar Öland Airport

Flygbuss till Kalmar C eller taxi
direkt till hotellet.

Taxi

Vi rekommenderar Taxi Kalmar,
telefon 0480-44 44 44.

Om Clarion Collection Hotel Packhuset

Antal rum

87 st - 152 bäddar 

Antal konferens- och mötesrum

1 st - plats för upp till 30 deltagare  

Avstånd till flygplats

Kalmar Öland Airport: 6 km,
ca 10-15 min med taxi eller buss.

Avstånd lokaltrafik

Kalmar centralstation: 400 meter.

Om Clarion Collection

2.271.168.780 23

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK