Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Våra hotell i Sverige

Nordic Choice Hotels har ett stort urval av hotell i hela landet, oavsett om du är på jakt efter ett centralt hotell i Stockholm, Göteborg eller Malmö. Dessutom har vi hotell i de flesta städer och större orter. Välj och vraka från budget till lyx!

Hotell för alla smaker

Oavsett om du vill ta del av storstädernas myllrande uteserveringar, uteliv och shopping eller vandra i de norrländska skogarna och uppleva midnattssolen så finns det något för alla! Nordic Choice Hotels har hotell i flera olika prisklasser. Barnvänligt, supervuxet, design eller budget – valet är ditt.

Populära storstäder

Är du sugen på en weekend eller staycation i en av Sveriges storstäder? Checka in på ett av våra många hotell i Stockholm, Göteborg eller Malmö. 

Vi finns i de flesta svenska städer

Med fler än 80 hotell finns våra pärlor utplacerade över hela Sverige. Från norrländska guldkorn som Umeå, Luleå, Sundsvall och Östersund till mellansvenska favoriter som Örebro, Linköping, Norrköping och Karlstad, västkustjuveler i Bohuslän, Halland och Västergötland, till charmiga orter som Kalmar, Växjö, Jönköping, Karlskrona, Lund och Helsingborg i söder. Och självklart många fler! 

Vad vill du uppleva?

Under sommaren är det dumt att stanna inne. Packa väskan och njut av långa, ljusa nätter, skärgården, båtliv, nöjesparker, och ett stort utbud av kultur- och musikfestivaler runt om i landet. Även vintern går att maxa med upplevelser. Checka in på ett av våra spahotell och skäm bort dig själv ordentligt med pool, bubbelbad, behandlingar, bastu och kalla vinterbad för den som vågar. Åker du norrut kan du åka hundspann, och kanske har du även turen att se norrsken. Fråga personalen på våra hotell för lokala, roliga tips och sevärdheter som du inte får missa! 

Hotell vid de största flygplatserna

Letar du hotell nära Arlanda, Landvetter, Sturup  eller någon annan destination? Vi erbjuder en mängd moderna flygplatshotell. Boka och se priser här!

Julbord över hela landet

Är du på jakt efter smaskig julmat och underhållande julshower? Se vårt stora utbud av julbord i hela Sverige här

Tips på upplevelser

Sveriges mest snösäkra orter

Sveriges 12 bästa familjevänliga saker att göra

 
Fler länder

Danmark

Finland

Lettland

Litauen

Norge

Läs mindre
107 hotell i Sverige

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

2.566.102.004 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.