Strejk i hotell- och restaurangbranschen

Det är strejk i den norska hotellbranschen, men de flesta av våra hotell är fortfarande öppna. Se vilka hotell som är påverkade och få mer information. #LINK_SE#

 

Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Arlandastad, Sverige – boka nu

Clarion Hotel Arlanda Airport

Stockholm Arlanda,  Sverige

Skandinaviens närmaste mötesplats. Ett levande förstklassigt hotell mitt på Arlanda flygplats - för möte, konferens, event och upplevelser. Med en himmelsk utsikt. 414 hotellrum, 44 möteslokaler, 2 restauranger och en utomhuspool. Välkommen!

Clarion Hotel Arlanda Airport 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Hotel Arlanda Airport

Smakresan börjar med en fantastisk frukostbuffé på våning två. På våning tre i Living Room njuter du av något lätt att äta och dricka i väntan på flyget. 35 meter upp, på våning 12, erbjuds mat och dryck med en utsikt utöver det vanliga.  

Frukost

I restaurang Runway på våning två dukas vår generösa frukostbuffé upp. Dessutom är Runway restaurangen som serverar våra konferensgäster goda luncher och middagar.

Kitchen & Table

Välkommen upp till våning 12, till vårt nya matkoncept, Kitchen & Table, by Marcus Samuelsson. Med fantastisk utsikt över landningsbanorna och solnedgången bjuds du här på smaker från Manhattan, tillagade med svenska råvaror. Inte så förvånande kanske, att en restaurang som mixar smaker från två skilda världar landar på Arlanda. För är det någonstans man borde uppleva matmöten mellan världens olika kök så är det på en flygplats. Läs mer om Kitchen & Table här >>

Lunch

Måndag - fredag erbjuder vi en spännande lunchmeny på Kitchen & Table. Prova gärna Dagens special för 135 SEK. Lördagar och söndagar erbjuder vi ett urval från middagsmenyn. Alla som jobbar på Arlanda flygplats, våra Arlanda Friends med badge, har 10 % rabatt.

Sky Bar

Tänk att utsikt kan göra så mycket för upplevelsen och känslan. I vår Sky Bar på våning 12 kan du ta ett glas, en drink eller en kaffe i skön miljö och samtidigt se en Jumbojet glida in för landning. Vad kan slå det?

Living Room

Vårt Living Room på våning 3 är det bästa stället för soffhäng med vänner, familj eller kollegor i en skön atmosfär. Perfekt ställe att spela spel med familjen, läsa tidningen, jobba eller lösa korsord i väntan på flyget. Här kan du även få något att dricka eller en enklare matbit. Här arrangerar vi också olika typer av events, såsom After Work, livemusik mm. Läs mer om våra evenemang >>

Öppettider

Frukost

Måndag - fredag: 05.00 - 09.30  
Lördag - söndag: 05.00 - 10.30
Early Bird (enklare frukost): 04.00 - 05.00

Lunch Kitchen & Table

Måndag - fredag: 11.30 - 14.00
Lördag - söndag: 12.00 - 14.00

Middag Kitchen & Table

Måndag - söndag: 17.00 - 23.00

Bar Kitchen & Table

Måndag - fredag: 11.30 - 00.00 
Lördag - söndag: 12:00 - 00.00

Living Room Bar

Varje dag från 15.00 - 00.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Boka bord på Kitchen & Table

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning
på 08-444 18 00 eller via
arlanda@kitchenandtable.se

Boka bord online

2.311.63.000 23

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK