Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Arlandastad, Sverige

Clarion Hotel Arlanda Airport

Stockholm Arlanda,  Sverige

Skandinaviens närmaste mötesplats. Ett levande förstklassigt hotell mitt på Arlanda flygplats - för möte, konferens, event och upplevelser. Med en himmelsk utsikt. 414 hotellrum, 44 möteslokaler, 2 restauranger och en utomhuspool. Välkommen!

Clarion Hotel Arlanda Airport 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Hotel Arlanda Airport

Smakresan börjar med en fantastisk frukostbuffé på våning två. På våning tre i Living Room njuter du av något lätt att äta och dricka i väntan på flyget. 35 meter upp, på våning 12, erbjuds mat och dryck med en utsikt utöver det vanliga.  

Frukost

I restaurang Runway på våning två dukas vår generösa frukostbuffé upp. Dessutom är Runway restaurangen som serverar våra konferensgäster goda luncher och middagar.

Kitchen & Table

Välkommen upp till våning 12, till Kitchen & Table, by Marcus Samuelsson. Med fantastisk utsikt över landningsbanorna och solnedgången bjuds du här på smaker från Manhattan, tillagade med svenska råvaror. Inte så förvånande kanske, att en restaurang som mixar smaker från två skilda världar landar på Arlanda. För är det någonstans man borde uppleva matmöten mellan världens olika kök så är det på en flygplats.  

Lunch & middag

Måndag - fredag erbjuder vi en spännande lunchmeny på Kitchen & Table. Prova gärna Dagens special för 135 SEK. Lördagar och söndagar erbjuder vi ett urval från middagsmenyn. Alla som jobbar på Arlanda flygplats, våra Arlanda Friends med badge, har 10 % rabatt på lunch. Vår middagsmeny har influenser från Manhattan med moderna och gränsöverskridande kombinationer där inspiration hämtas från internationella- och traditionella kök. Se våra menyer >> 

Living Room

Vi vill att Living Room skall vara en inspirerande plats där du möter konst, musik, design och naturligtvis andra människor. Vår ambition är att du då och då ska känna att du hellre är i vårt vardagsrum än hemma i ditt eget. Här kan du köpa något att äta och dricka och är det varmt och skönt, kliv ut på Terrassen för en kaffe i solen. Läs mer om våra evenemang i Living Room >>

Öppettider

Frukost

Måndag - fredag: 05.00 - 09.30  
Lördag - söndag: 05.00 - 10.30
Early Bird (enklare frukost): 04.00 - 05.00

Lunch Kitchen & Table

Måndag - fredag: 11.30 - 14.00
Lördag - söndag: 12.00 - 14.00

Middag Kitchen & Table

Måndag - söndag: 17.00 - 23.00

Bar Kitchen & Table

Måndag - fredag: 11.30 - 00.00 
Lördag - söndag: 12.00 - 00.00

Living Room Bar

Måndag - fredag: 11.00 - 00.00
Lördag - söndag: 16.00 - 00.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Boka bord på Kitchen & Table

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning
på 08-444 18 00 eller via
arlanda@kitchenandtable.se

Boka bord online

2.311.63.057 28

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK