Gå till huvudsida
Stäng

Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Uppgradera till nyare version Visa inte detta meddelande igen
Clarion Hotel Arlanda Airport

Konferens hos oss

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan
på 08-444 18 10 eller via conference.cl.arlanda@choice.se

Sales Managers

Håkan Holstein
hakan.holstein@choice.se

Malin Preisler
malin.preisler@choice.se

Mitt på Arlanda flygplats, med 44 ljusa och fräscha konferenslokaler utrustade med den senaste tekniken, kan vi ordna möte, konferens, event och kongress för 2 till 900 personer.

Kommunikationer och närhet

Clarion Hotel Arlanda Airport har ett unikt läge vid kommunikationernas mest centrala punkt i Sverige. Som en del av Sky City, där Arlanda Express, Flygbussarna och pendeltåg från både Stockholm och Uppsala stannar, lär ingen av deltagarna behöva spilla restid i onödan oavsett varifrån i världen de kommer.

Våra projektledare

Tillsammans med er kan vi skapa upplevelsefyllda möten som överträffar alla förväntingar. Din egen projektledare tar hand om konferensen från idé till genomförande och uppföljning för den absolut bästa upplevelsen och bästa resultatet.

Konferenslokaler

För mindre möten har vi mötesrum och mötessviter högst upp i hotellet på våning 12 och Top Floor, våning 13. Med fantastisk utsikt. För den större konferensen åker vi ner till våning 2 där de större konferenslokalerna finns, samt grupprum och mingelytor.

Mat och dryck

Vi vet hur viktig mat och dryck är på en konferens, inte minns för att hålla koncentrationen och humöret uppe en hel dag, utan också för helhetsupplevelsen. Vi har gjort det enkelt. Ni väljer själva hur era dagpaket ska sys ihop: Basic, Some Extra eller Let’s Go Crazy.

Event

Kick off, after work, mingel, bröllopsmiddag eller utställning? Vi har möjlighet att ordna alla typer av event – små som stora.

Aktiviteter och teambuilding

Montera ner ”vi och dom” och bygg en gemensam "vi-anda" genom att inkludera roliga och annorlunda aktiviteter i konferensen. Detta är ett bra sätt att lära känna varandra, effektivisera och nå gemensamma mål, men framför allt att ha kul tillsammans som grupp. Vi samarbetar med aktivitetsbolag som skräddarsyr aktiviteter efter era behov och önskemål. Exempel på kategorier är teambuilding/gruppövningar, På Arlanda, Sjö & Äventyr, Mat & Dryck och inomhusaktiviteter. Låt oss höra dina önskemål och tankar så gör något bra av det!

Sommarmöte?

Boka ert sommarmöte mellan 23 juni-15 augusti med glass och dopp i poolen. I priset 695 SEK per person ingår lokalhyra för 2-70 personer, lunch i Kitchen & Table, fikabuffé Some Extra med glass, färsk lemonad och sommarfrukter samt fri entré med gym, relax och terrass med stor utomhuspool och solstolar. Erbjudandet gäller vardagar 08.00-18.00 för 2-70 personer. För önskemål utöver det, be om offert. Paketet är inte provisionsberättigat. Läs mer om sommarmöte på Clarion Hotel Arlanda Airport här till höger.

1.920.149.256 24