Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel Post

Restauranger

Öppettider

Frukost

Måndag - fredag: 06.30 - 10.00
Lördag - söndag: 07.00 - 10.30

Norda Bar & Grill - lunch

Måndag - fredag: 11.30 - 15.00

Norda Bar & Grill - middag

Måndag – Torsdag 17:00 – 22:00
Fredag - Lördag 17.00 - 23.00
Söndag 18.00 - 22.00

Norda Bar & Grill - brunch

Lördag: 12.00 - 14.30
Söndag: 12.00 - 15.30

Restaurang vRÅ

Tisdag - lördag: 17.30 - 22.00

Boka bord

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning
på 
031-61 90 60
eller boka bord online. 

Boka bord i Norda Bar & Grill här

Boka bord i vRÅ här

En fantastisk frukostbuffé, en lyxig brunch, en restaurang där svensk västkust möter amerikansk östkust och en där skandinaviska råvaror flirtar med smaker från Japan. På Clarion Hotel Post värdesätter vi god mat helt enkelt.

Ingen vanlig hotellrestaurang

Det finns inget tråkigare än hotellrestauranger som bara är till för hotellgästerna. I en storstad vill ju du som hotellgäst känna av staden, dess smaker, människor och puls. Därför ger sig många ut på stan i jakt på de restauranger som stadens invånare själva väljer och trivs på.

With a little help from Marcus Samuelsson

På Clarion Hotel Post tror vi att en riktigt bra hotellrestaurang handlar om att få stadens invånare att komma till hotellet. För att lyckas med det har vi tagit hjälp av Marcus Samuelsson, göteborgare och en av världens mest framgångsrika kockar. Han har fått i uppdrag att skapa samtliga av våra mat- och dryckeskoncept. 

Frukost

Vi på Clarion Hotel Post erbjuder en bred, nyttig, god och mättande frukostbuffé som alltid ingår i rumspriset. Vill du äta frukost i lugn och ro kan vi tipsa om att komma till frukosten så tidigt som möjlig, då de flesta gäster vanligtvis äter en sen frukost. Frukosten serveras i matsalen på entréplan.

Brunch

Smaka på Göteborgs största brunch! Utöver både varm och kall mat har vi även äran att erbjuda våra gäster en fantastisk dessertbuffé med godsaker bakade i vårt eget konditori under ledning av vår chefskonditor och tillika Årets Konditor 2013, Patrik Fredriksson. Förutom god mat serverar vi en skön stämning, musik och varma leenden, varje lördag och söndag.

Norda Bar & Grill - New York möter Göteborg

Hela idén med Norda Bar & Grill är att kombinera det bästa av städerna vi älskar - New York och Göteborg. Det som gör städer spännande och levande kommer ofta direkt från gatan och dess subkulturer. Dessutom finns det alltid ett folkligt, historiskt och lokalt arv att ta hänsyn till. För oss på Norda är det därför en självklarhet att inspireras av de lokala gatuklassikerna och servera dem på vårt sätt - med bra råvaror, god hantering och mycket kärlek. Du hittar därför både “Halv special” och ”Mac and cheese” hos oss, sida vid sida med de bästa skaldjuren och kötträtterna.

vRÅ - sushi & råmat

På vRÅ står de skandinaviska råvarorna i fokus och möter smaker från Japan. Råvarorna väljs ödmjukt efter säsong och vi erbjuder avsmakningsmenyer för att ge våra gäster en matupplevelse utöver det vanliga. Målet är att fånga den exklusiva känslan bakom hantverket sushi och råmat, men med en avspänd stämning i restaurangen på ett modernt sätt. Köket leds av Frida Ronge, en av grundarna till hyllade Stockholmskrogen Råkultur och årets Rising Star i White Guide 2013.

Vinkällaren

I den stora och rustika vinkällaren finns ett trevligt rum där kan vi ta emot sällskap upp till 12 personer för er som önskar en mer privat miljö. Från Norda Bar & Grills kök skapas en meny efter era önskemål.

Terrassen - uteservering (sommar)

Välkommen till Göteborgs soligaste uteservering på Drottningtorget, mitt i centrala Göteborg! Med västerläge och sol fram till sena kvällen är detta en perfekt plats för soldyrkare, uteätare och livsnjutare i sommar. Menyn serveras från lunchtid till sen kväll och är en fräsch mix av såväl klassiker som spännande nyheter. Passa på att komponera en egen skaldjursplateau med dina favoriter, välj bland ostron, kräftor, musslor och räkor.

Norda Bar & Grill

2.180.162.605 23

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK