Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel Post Göteborg ,  Sverige

Se alla hotell i Göteborg, Sverige
  • Stor pool pa rooftop med fantastisk utsikt över solnedgang på Hotell Post i Göteborg
  • Elegant og ekstraordinært velmøbleret hotelværelse på Post Hotel Gøteborg
  • Trendigt dubbelrum på Hotell Post i Göteborg

Clarion Hotel Post

Göteborg,  Sverige

Clarion Hotel® Post mitt i Göteborg, är sannerligen inte som vilket hotell som helst. Det anrika posthuset vid Göteborg central har förvandlats till ett internationellt designhotell med extra allt. Njut av spa, takpool, restauranger, barer och konferens.

Clarion Hotel Post 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Hotel Post

Moderna designhotellet Clarion Hotel Post ligger mitt i Göteborg och är perfekt för både konferenser och Göteborg-weekends. Här bor du några steg från Göteborg C. Den fantastiska arkitekturen i det gamla Posthuset är bevarad och förstärks av en ny och minst lika spektakulär upprustning. Njut av prisbelönta restauranger, populär bar, spa och takpool.

Mitt i Göteborg

Med Göteborgs bästa läge, på Drottningtorget, och bara några steg från Göteborgs centralstation, busshållplats och spårvagn kan utrycket ”att bo mitt i smeten” inte vara mer passande än här. Här har vi fokus på personlig service och en tillmötesgående atmosfär. 

Aktiviteter i Göteborg

Vill du strosa längs med Avenyn, shoppa i Nordstan och Femman, uppleva kultur på Göteborgsoperan eller Göteborgs egen succéfestival Way Out West är Clarion Hotel Post det perfekta alternativet. Med vårt centrala läge bor du stilfullt och modernt, nära allt.  

Posthuset

Hotellet är uppdelat i två delar, där Göteborgs anrika posthus fogats samman med en minst lika spektakulär ny del. En receptionsdisk helt i kristall möter historiska inredningsdetaljer från Posthusets storhetstid. Mörka varma färger i kombination med moderna möbler ger en mysig och ombonad atmosfär. Men ännu mer intressant än arkitekturen är idén om en helt ny mötesplats och en arena för det nya, kreativa Göteborg.

Barer och restauranger

Vi har tagit hjälp av Marcus Samuelsson, göteborgare och en av världens mest framgångsrika kockar, för att skapa samtliga av våra mat- och dryckeskoncept. På Norda Bar & Grill möter svensk västkust amerikansk östkust. På vRÅ står den råa maten och exklusiv sushi på svenska i fokus. Läs mer om våra två barer och två restauranger.

Spa och gym

Till vänster om receptionen hittar du Skönhetsfabriken, en hel oas av välbefinnande. Här hittar du gym, spa- och relaxavdelning, ett flertal behandlingsrum för massage eller skönhetsbehandlingar samt salong och barbershop. Koppla av i relaxavdelningen, bli ompysslad med en behandling, träna eller fixa frisyren. Som hotellgäst har du kostnadsfri tillgång till gymmet och betalar endast 250 kr för en timmes avkoppling i spa- och relaxavdelningen, eller 200 kr per timme vid förbokning (ordinarie pris är 350 kr per timme). Läs mer om Sveriges första skönhetsfabrik här.

Handikappanpassade rum

Clarion Hotel Post erbjuder självklart hotellrum som är anpassade för personer med funktionshinder. Dessa rum är anpassade för att vara tillgängliga för rullstolsburna gäster men även för hörsel- och synskadade. Kontakta oss för mer information.

Stay Green

Vi på Clarion Hotel Post tror på ett grönare samhälle. Och det tror vi att du också gör. Därför har vi utvecklat ett program där du som bor två eller max 3 nätter erbjuds möjligheten att välja bort städning av ditt rum. I gengäld belönar vi dig med 750 Choice Clubpoäng eller möjligheten att skänka dina poäng till UNICEF. Programmet heter Stay Green och ditt aktiva miljöval innebär att vi reducerar förbrukningen av både el, vatten och kemikalier. Hur bra som helst. Win win för både dig och miljön.

Välkommen till Clarion Hotel Post - ett utställningsfönster, en mötesplats med allt under samma tak! Se alla våra hotell i Göteborg.

Kontakt

  • Telefon: +46 31 61 90 00
  • Fax: +46 31 61 90 99
  • E-post cl.post@choice.se
  • Org. nr: 556708-8413
  • Drottningtorget 10 411 03 Göteborg , Sverige
via Google Maps

Hitta till hotellet

Buss/spårvagn

Hållplats Drottningtorget/
Göteborgs centralstation.

Från Landvetter

Flygbuss till Göteborgs centralstation.

Taxi

Vi rekommenderar Taxi Göteborg,
Taxi 020, Taxi Kurir.

Om Clarion Hotel Post

Antal hotellrum

500 st

Antal konferenslokaler

21 st - plats för upp till 1000 deltagare

Avstånd flygplatser

Landvetter: 27 km, ca 20 min

Avstånd lokaltrafik

Buss- och spårvagnshållplats: 25-50 m
Hotellet ligger precis utanför Göteborgs centralstation.

Om Clarion Hotel®

Få välkomsterbjudande på 25% rabatt

Ny prenumerant ? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot vårt välkomsterbjudande på 25% rabatt

Nej tack!

Försök igen

Få välkomsterbjudande på 25% rabatt
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.500.291.000 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.