Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel Stockholm

Konferens hos oss

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan på
08-462 10 40 eller via sales.stockholm@choice.se

Sales Managers

Anna Westerberg
Director of Sales
anna.westerberg@choice.se

Malin Hederstedt
Director of Inhouse Sales
malin.hederstedt@choice.se

Johan Klein
Sales Manager
johan.klein@choice.se

Victoria Lakomova
Sales Manager Leisure
victoria.lakomova@choice.se

 

 

 

Clarion Hotel Stockholm har en konferenskapacitet på över 1000 personer och våra 17 konferenslokaler tar allt från tio till 500 deltagare. Givetvis har vi även logikapacitet för alla era deltagare.

Personligt bemötande

När ni ska anordna en konferens i Stockholm står vi på Clarion Hotel Stockholm till ert förfogande med ett personligt bemötande och skön atmosfär. En konferens är så mycket mer än bara rätt teknik, fräscha lokaler och ett professionellt genomfört arrangemang.

Inspirerande mötesplatser

Vi vill, precis som för våra övernattande gäster, skapa inspirerande mötesplatser även för våra konferensgäster. Med vår passion för service gör vi allt för att ni ska få ut det mesta av era upplevelser oavsett om det handlar om en kongress för 1000 personer, ett mindre styrelsemöte eller ett snabbt affärsmöte för två.

Konferenslokaler och mötesrum

Clarion Hotel Stockholm erbjuder 17 konferenslokaler med plats för 1-190 gäster, samt en fantastisk bankettsal med plats för upp till 500 gäster.

Mat och dryck

Vi vet hur viktig mat och dryck är på en konferens, inte minns för att hålla koncentrationen och humöret uppe en hel dag, utan också för helhetsupplevelsen. Vi har gjort det enkelt. Ni väljer själva hur era dagpaket ska sys ihop: Basic, Some Extra eller Let’s Go Crazy.

Event

Kickoff, after work, mingel, bröllopsmiddag eller utställning? Vi har lång erfarenhet av att anordna event – små som stora.   

Informationsblad

2.200.163.775 22

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK