Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Comfort Hotel Malmö

Vanliga frågor

In- och utcheckning

Incheckning från kl 15.00.
Utcheckning senast kl 12.00.
Utcheckning på söndagar kl 18.00.

Öppettider

Frukost

Måndag - fredag: 06.30 - 10.00
Lördag: 07.30 - 10.30
Söndag: 07.30 - 12.00

Plectrum Restaurang & Bar

Måndag - lördag: 18.00 - 01.00
Från kl 22.00 serveras en lättare nattmeny 

Gym

06.30 - 22.30

Lobbyshop

Öppen dygnet runt

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Välkommen till Comfort Hotel Malmö. Här kommer lite smart info för dig som är sugen på att bo hos oss.

Parkering

Bakom hotellet ligger Comfort Hotel Malmös parkeringsplats. Nordic Choice Club-medlemmar betalar 130 SEK för 24 timmar och icke medlemmar betalar 160 SEK per dygn.

Bagagerum

Bredvid receptionen finns ett bagagerum där du kan kan ställa dina väskor om du behöver innan incheckning eller när du checkat ut.  

Gratis wifi

Alla som bor här har tillgång till gratis trådlöst internet över hela hotellet, det är bara att surfa på! Läs mer om vårt trådlösa nätverk

Lobbyshop

I vår lobbyshop kan du köpa god, snabb och nyttig mat. Vi säljer allt från dryck till sallader och snacks och massvis med bra-att-ha-produkter när man är på resande fot. Läs mer om lobbyshoppens utbud här.

Sen utcheckning/tidig incheckning

Blev det en sen lördagskväll? Inga problem! Hos oss serveras frukosten ända fram till kl 12.00 på söndagar och rummet får du behålla fram till 18.00, utan kostnad. Så chilla på och sov lite längre, det bjuder vi på!

Vill du checka in tidigare eller senare andra dagar finns det möjlighet, men då mot en mindre avgift. Läs mer om in- och utcheckning här.

Djurvänligt

På Comfort Hotel Malmö är dina fyrbenta vänner också välkomna. För 250 SEK extra/vistelse får de sova över på hotellet. För ledarhundar betalar du såklart ingenting extra. Men kom ihåg att säga till redan vid bokning så att vi kan hitta ett passande rum åt dig och din hund.

Uppgradering

Vi erbjuder rumsuppgradering från 200 SEK. Prata med oss i receptionen så hjälper vi dig.

TripAdvisor

Vi, och många andra resenärer, vill gärna veta vad du tycker om Comfort Hotel Malmö. Vi välkomnar dina åsikter och kommentarer på vår hotellsida på TripAdvisor. 

Ge ett omdöme om Comfort Hotel Malmö

Sociala medier

Följ oss via Facebook och Twitter!

  

2.200.163.775 25

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK