Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Comfort Hotel Vesterbro

Konferens

Kapacitet

Här kan du se maxkapaciteten för våra konferenslokaler.

Jupiter 1/ Jupiter 2 (ca 40 kvm)

35 personer

Mars 1/ Mars 2 (ca 16 kvm)

8 personer

Venus 1/ Venus 2 (ca 16 kvm)

8 personer

Jupiter 1 + Jupiter 2

75 personer

Mars 1 + Mars 2/Venus 1 + Venus 2

25 personer

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och för att boka din konferens på +45 33 78 80 00 (välj Bokning) eller via conference.vesterbro@choice.dk

Comfort Hotel Vesterbro är ditt val för konferenser eller kick offs i Köpenhamn. Med sex attraktiva lokaler och kapacitet för upp till 125 personer fixar vi allt från stora möten till speciella events.

Lokaler

Boka din konferens hos oss. I våra sex möteslokaler finns plats för upp till 75 deltagare. Slår du ihop lokalerna kan du nästan dubblera den där siffran. Våra lokaler och mötesrum är utrustade med modern teknik och all nödvändig AV-utrustning.

Mat och dryck

Vi ser till att du håller dig mätt och glad, och full av energi) under din konferens hos oss. Färsk frukt, isvatten, kaffe, te och fika serveras alltid. Välj själv om ni också vill ha lunch, där ni väljer ett av tre läckra bufféalternativ och tvårätters middag. Ni kan också välja fritt från vår à la carte-meny. Priser och alternativ hittar du här ute till höger. 

Kvällsnöjen

När ni avrundat för kvällen rekommenderar vi att ni äter middag hos oss. Boka något av våra konferenspaket med middag så ordnar vi en läcker mat till alla. Efter det har ni hela Köpenhamns utbud runt hörnet. Ta med kollegorna till Tivoli eller promenera ner till Nyhavns populära krogar. Vill du ha en kortare promenad väntar heta Vesterbro utanför dörren. Och vill du inte gå alls rekommenderar vi häng i Comfort Hotel Vesterbros bar. 

2.180.162.605 25

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK